02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Gladiola Hotel ~ Recenzia hotela Gladiola Star (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Gladiola Hotel
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2019
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:08.08.2019
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Po príchode izbu hned nedostanete, cakate minimalne 4 hodiny, kým vás ubytujú. Treba si dať pozor, aby ste dostali izbu v casti hotela, ze ktoru ste zaplatili. Tento hotel je rozdeleny na 3 (Gladiola3*, Gladiola Star4*, Acazzia). Prepacte za výraz, ale v súčasnej dobe 4* hotel, a špinavý výťah, izby a balkóny - chumáče vlasov, prachu a dokonca aj pavuciny na zavesoch. Čistota mizivá, avsak uteráky menili každý den (samozrejme nesmiete s nimi na bazen alebo na plaz). Urcite sa sem už neplanujeme vratiť. Za takú cenu naozaj neboli služby adekvátne. Pripomeniem aj malo zaujímavých fakultatívnych výletov. Pred odletom máte izbu až dovtey, kým nepríde transfer.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Vyhovujúca.
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Ak chcete hýriť počas celej dovolenky, a užívať si celonočný život s techno hudbou a hlasitým zabavaním sa prevažne mladých nemeckých turistov, pýtajte si izbu s výhladom na more. Urcite sa nevyspite ani v hoteli, takí rozjarení buchaju na dvere izieb, zabava vystupnovana aj na chodbach. Skratka domorodci nazyvajú tento hotel "Partyhotel". Pochopili sme prečo. nastastie s nemcinou sme vybavili viac, a mali sme izbu s vyhladom na Arabela hotel. Trochu kludnejsia strana, aj tien stromov.
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel zaspal dobu. Platíte si za váženie kufra, skôr obťažujete a podľa mojej skúsenosti anglický jazyk neoblubuju, vítajú nemcinu. Na to, že hotel ma 4*, tak absentuju sluzby bazálneho charakteru. Všade povrchné upratovanie, ústretovosť nečakajte, pri domáhaní sa, použite nemčinu. Minimálne sa budú s vami debatovať.
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Priestor pre šport? Hotel má za poplatok ping pong stôl. Má vlastný bazén plavecký, aj detský. Lehátka okolo sú rozmiestnené veľmi natesno a blízko pri bazéne, je problém aj prejsť. Zábava - tej je veľa na každom kroku, najmä party nemeckých mladých turistov od 15:00 do 4:00. Množstvo party barov pred hotelom, hlučná hudba, techno.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Strava výborná, množstvo čerstvej zeleniny, mäso na výber hovädzie, morčacie, kuracie, ryba, na rôzne spôsoby; v tejto oblasti sme boli velmi spokojní.Každý veľká variabilita jedál!
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Podľa popisu vzdialenosť pláže od hotela sedí, musíte sa pripraviť však na to, že prechádzate cez cestu, cez neupravený terén, pre kočík prekážková dráha. Hotel nemá vyčlenený priestor na pláži, takže platíte si slnečník, lehátka cca 8/den, co pri takej preplnenej pláži je drahé. Pomerne čistá, more občas medúzy.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Kwetinka
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela