02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Gladiola Star (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2017
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:31.08.2017
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Celkový dojem z dovolenky bol výborný. Jediné, čo ho trochu kazilo boli hluční nemci... Ale po nejakom čase si človek na nich zvykne a keď už toho bolo veľa, tak ich zamestnanci hotela, resp. SBS trošku umravnili :-) Hotel bol novučký, čistý, izby veľké, každý deň upratané. Zamestnanci milí, usmiaty, ochotní pomôcť, poradiť. To sa nedá povedať o našej delegátke z CK Solvex. Keď sme sa jej pýtali ako sa dostaneme do Delfinária, že by sme radi išli sami, tak nám odvrkla, že treba ísť autobusom a ďalej už nevie, máme sa spýtať. Ale že lístky do delfinária si treba rezervovať. Tak sme si to pozisťovali bez nej a netreba si nič rezervovať. Vystúpenia sú každý deň, okrem pondelka. Celé nás to vyšlo asi tretinu z toho čo si pýtala CK za tento fakultatívny výlet a išli sme aj taxíkom. Ľudia v Bulharsku sú ochotní poradiť, pani v autobuse, čo predávala lístky, nám ochotne ukázala, na ktorej zástavke máme vystúpiť a kam máme ísť ďalej. Odporúčam.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel bol vzdialený od pláže pár metrov. Stačilo prejsť cez cestu. Od Varny bol vzdialený cca 30 minút cesty autobusom. Hotel je situovaný v rušnejšej časti Zlatých pieskov. Oproti hotelu sa nachádzajú rôzne disko kluby. My sme mali izbu z druhej strany, nemali sme síce výhľad na more, ale aspoň sme mali relatívne kľud, keďže sme tam boli s dvojročným dieťaťom. Aj keď z tejto strany hotela mával zas živú hudbu do cca 23h. iný hotel. Ale dalo sa to prežiť...
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Izba aj kúpeľňa boli celkom veľké. Upratovalo sa každý deň. Upratovačky boli milé. Synovi každý deň poskladali z uterákov a osušiek nejaké zvieratko :-)
Služby:
starstarstarstarstarstar
Služby hotela boli primerané. Nemám čo vytknúť. Bazén sme nevyužili ani jedenkrát. Po obede tam však už bol chládok.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Fitnes sme nevyužili, tak neviem posúdiť a iné športové aktivity tu neboli. Čo sa týka zábavy - disko klubov tu bolo dostatok.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Stravovanie bolo dobré. Každý deň sa dalo niečo vybrať. Na raňajky boli na výber teplé jedlá (vajíčka na rôzne spôsoby, párky, mini klobásky), rôzne koláčiky, chlebíky, džem, musli, jogurt, čerstvá zelenina... Pri obede sa tiež dalo vybrať (polievka, prílohy: hranolky, ryža, zemiaky, krokety; mäso na rôzne spôsoby, ryby, studené aj teplé šaláty; ovocie; zákusky). Na večeru sa mi zdalo, že niekedy len trochu upravili to, čo bolo na obed, ale tiež sme si vedeli vybrať. A chutilo aj nášmu synovi, takže to nemohlo byť také strašné ako som čítala na niektorých recenziách...
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž bola čistá, vstup do mora bol pozvoľný, vhodné aj pre neplavcov a malé deti. Červenú vlajku sme mali z celého týždňa len jeden deň, ale aj to sa dalo ísť do vody (aspoň sa osviežiť). Bolo možné požičať si lehátko a slnečník za poplatok na vyhradených plážach alebo bez poplatku ležať na svojom uteráku mimo týchto vyhradených miest. Nám to nevadilo, aspoň sme boli hneď pri vode. Na pláži ponúkali aj rôzne vodné športy.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Iveta
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela