02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

spokojnosť ~ Recenzia hotela Gladiola / Akacia (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:spokojnosť
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2015
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:28.07.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
S dovolenkou,ktorú sme kúpili na poslednú chvíľu sme boli naozaj spokojní,let trval len necelé dve hodiny,jediné negatívum na celej dovolenke bol 3 hodinový transfer z letiska do hotela.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel sa nachádza priamo v centre diskoték,barov,reštaurácií,obchodov a atrakcií.Keďže sme mladí ľudia,tak po našom príchode do hotela sme boli nadšení,avšak neodporúčam ľuďom s malými deťmi a taktiež tým,ktorí vyhľadávajú pokojnú dovolenku,hudba hrá do nejakej 6 rána:)))
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Klasické dvojlôžkové izby s klimatizáciou,ktorú sme si mohli zapnúť aj po odchode z izby a izba na nás čakala príjemne vychladená. Uteráky vymieňali každý deň,len posledný deň na nás zabudli:) Mali sme balkón priamo nad bazénom,s výhľadom na more,avšak otočený k diskotékam,ale druhú noc sme ten ruch ani nevnímali.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Bazén bol fajn,lehátka a slnečník zdarma,hneď pri ňom sa nachádzali 2 hotelové bary, minimarket,na recepcii sa dal zajednať stolný tenis a biliard,fitnes bolo zdarma. Personál milý,ochotný.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Na pláži možnosť vodných športov-skútre,paragliding,banán,...ľudia na to chodili nonstop.V centre kde boli diskotéky sa nachádzali atrakcie,kolotoče,dokonca 6D kino-úžasné-treba vyskúšať:)
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Strava 10 bodov:)Na raňajkách sa dalo vybrať a to som celiatička,z domu som mala len svoj bezlepkový chleba. Na večeru vždy 3 druhy mäsa,dokonca aj pečenou kačkou nás potešili:)vegetariánske jedlá, cestoviny na 3 spôsoby,zeleninový bufet,veľa ovocia a výborných koláčikov a ešte lepšie torty,my sme s manželom pribrali 3 kilá:)
Pláž:
starstarstarstarstarstar
kúsok od hotela,dlhá,krásna, na niektorých miestach hrala hudba,na niektorých bol kľud,sú tam vyhradené platené zóny so slnečníkmi a lehátkami,ale dalo sa zložiť aj na osušku,majú to tam všetko označené špagátmi:)piesok krásny zlatý, mušle, more čisté,dva dni boli väčšie vlny,takže sme sa všetci vybláznili:)
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Maja
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela