02/33872835

kontakty Nedeľa - Voľno

Urcite neodporucam rodinam s detmi a starsim ludom ~ Recenzia hotela Gladiola / Akacia (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Urcite neodporucam rodinam s detmi a starsim ludom
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2013
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:18.07.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Celkovo hodnotim dovolenku dobre. Ale suvisi to aj s tym, ze sme boli s priatelkou na last minute s 54% zlavou a nie sme nijak extra narocni, cize boli sme spokojni. Cize od toho sa aj odvija hodnotenie. Ludia, ktori by si chceli oddychnut, by mali hladat inu lokalitu na Zlatych pieskoch... Neodporucal by som tento hotel rodinam s detmi a starsim ludom. A zistite si kam letite. Pretoze letiet 1hod 20 minut a potom sa autobusom presuvat k hotelu 2,5 hodiny mi pride divne vzhladom na to, ze letisko sa nachadza 30km od Zlatych pieskov vo Varne, ale my sme leteli do Burgasu.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Popis, ze hotel sa nachadza v menej rusnej casti je uplne mimo. Blizko sa nachadzaju rozne bary a kazdy hra na plne pecky od rana od 10tej do rana zhruba do 5tej. Izbu sme mali smerom k moru, smerom k tym barom, cize hudbu z nich sme pocuvali vkuse. Ludia co nemaju tvrdy spanok by sa vobec nevyspali. A to som nespomenul este stovky opitych nemcov. Priamo v komplexe ich boli snad stovky...cize stale pili, skandovali, vyspevovali. Sice neboli konfliktni, ale na nervy lezuci teda poriadne boli. V okoli hotela sa nachadzalo v podstate vsetko, co bolo treba. Plaz bola len cez cestu. Kopec obchodov, barov, diskotek.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Ubytovani sme boli v Akatsii. Izba bola dobra. Upratovali kazdy den, minimalne 2x nam vymenili aj komplet povlecenie. Klimatizaciu by som nenazval klimatizaciou, skor nejakou vzduchotechnikou, ktora v podstate len fukala vzduch izbovej teploty. Dvere na balkone sa nedali dovriet, cize od toho hluku v noci nam moc nepomohli. Este, ze sme nemali lahky spanok :) Ale keby neberiem do uvahy hluk a podobne veci, tak ubytovanie bolo fajn.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
OK. Ale chybala wifi. 4* cast komplexu mala wifi, ale neviem ci za poplatok, alebo v cene.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Na plazi bolo centrum vodnych sportov - tahanie na padaku, na banane a na inej veci (neviem ako sa volala :D), vodne skutre. Pokial si chcel clovek zahrat beach volley alebo frisbee, ci bedmington, nebolo kde na plazi, pretoze vacsinu miesta zaberali platene lehatka so slnecnikmi a neplatena zona bola vzdy preplnena ludmi. Co sa tyka tych lehatok a slnecnikov, tak pre 2 to v prepocte vychadzalo na 15€ denne. V okoli je kopec barov, restauracii, diskotek, obchodov, cize po veceroch sa clovek nenudi. Ale niekomu ten sustavny hluk moze prekazat.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Nic moc. Kedze sme jedli v komplexe kde bola aj 4* cast, tak ta strava by asi mala mat 4* uroven...asi... Na vyber sice bolo vzdy, ale v podstate stale to iste. Napr. parky, ktore zostali z rana, nieco z nich spravili na obed, nasledne na veceru, cize s jedlom narabali ekonomicky. Aspon tak nam to prislo, ze sa to stale "recyklovalo". Mne osobne tam nic nechutilo, cize kazdy den som na obed a na veceru jedol kura. Vzdy len stehna, raz boli kridla a raz prsia. Sem tam dobry zakusok. Ryba bola tiez iba raz. Par krat ju sice zaradili, ale to iba ako pochutku na sposob zavinacov alebo v paradajkovej omacke.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Plaz bola len cez cestu, piesocnata, cista (v ramci moznosti, kedze nemci su asi zvyknuti na sluzky a nechavali bordel po sebe, ale rano bolo vzdy upratane). More bolo ok, pri prilive priplavovalo chaluhy, ale nebolo to nic hrozne.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Marián
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela