02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Postrehy spokojnej dovolenkujúcej :-) ~ Recenzia hotela Blue Sky (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Postrehy spokojnej dovolenkujúcej :-)
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:02.08.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Keďže sme hľadali pokojný hotel situovaný nie priamo na pláži,boli sme veľmi spokojní.Cena adekvátna ku kvalite služieb.Nemôžeme nič vytknúť.Izby pravidelne upratané, vymenené uteráky,jedla dostatok.Izbu sme mali nie nad vchodom,ale z druhej strany,takže sme neregistrovali žiadny ruch pri príchode nových hostí.Stromy pred izbou s balkónom príjemne tienili, tvorili prirodzenú klímu,aj keď aj tá bola súčasťou vybavenia izby,ale sme ju takmer nepoužívali.Veľmi milí a ochotní personál.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
S polohou hotela sme boli rovnako spokojní.Keďže sme mali hotel trošku vyššie oproti ostatným hotelom,cca 250m od pláže-schádzali sme k nej po schodoch,ale žiadny problém, mali sme úplné súkromie a o to nám išlo.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Hotel čistý, dvojlôžková izba s balkónom,mali sme všetko, čo sme potrebovali( súčasť izby televízia,malá chladnička-tú sme vôbec nepotrebovali).
Služby:
starstarstarstarstarstar
Užili sme si naozaj all incslusive so všetkým.
Šport a zábava:
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Švédske stoly, človek si mal naozaj z čoho vybrať.Používajú trošku iné koreniny pri varení,ale aj napriek tomu bolo jedlo veľmi chutné.Počas celého dňa prístup k nápojom,alko aj nealko.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Piesočnaté pláže miestami prechádzali do malinkých kamienkov.More čisté a na niektorých miestach aj niekoľko metrov od brehu voda po kolená či po pás-nám to veľmi vyhovovalo. Možno len,že po búrke strašne veľa vyplavených mušlí, ktoré možno na niektorých miestach prekážali.Ale ak vychytíte dovolenku bez búrky,je to ok.:-) Jedine lehátka nie sú automaticky k dispozícii, musíte si ich zaplatiť navyše.Ale my sme si rozložili osušky na piesku a bolo super. :-)
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Katarína
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?menej ako 1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela