02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Veronika Sozopol ~ Recenzia Penzión Veronika

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Veronika Sozopol
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:august 2010
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:20.08.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Do Bulharska sme dorazili v sobotu podvečer, privítala nás domáca pani, ubytovali sme sa, ale delegáta cestovnej kacelária Azur Reizen (cez ktorú sme išli na dovolenku) sme prvý krát uvideli až v pondelok poobede. Keď nám chcel povedať niečo o penzione, v ktorom bývame, znelo to trápne (po 3 dňoch!), na mapke, ktorú sme mali dostať na letisku (ale neobdržal ju nikto z nás), nám chcel ukázať, kde sa nachádzame (na rozdávanie mal le 2 mapky pre všetkých ubytovaných = trochu málo). My sme už v Bulharsku boli, takže sme s orientáciou nemali problém, ale niektorí sa dovtedy od penziónu veľmi nevzďaľovali. Nespoliehajte sa na delegáta (my sme mali bulharského delegáta), dostanete len strohé informácie. Naši delegáti boli len v hoteloch, ako sme sa dozvedeli pri odchode domov - tí sa klientom venovali k ich plnej spokojnosti, dokonca sa lúčili srdečnými objatiami.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Penzión je čistý, pani domáca veľmi príjemná, ochotná kedykoľvek vyjsť v ústrety, jediná, ale dosť podstatná nevýhoda ubytovania - izby (okrem 2) bez klímy, zažili sme extrémne (aj pre Bulharov - pod 37 stupňov teploty vzduchu neklesli ani na jeden deň) neznesiteľné horúčavy - 11 nocí vo vlastnej šťave, teda bez spánku, bez možnosti niekde sa schladiť počas celého pobytu, horúčava vonku, v izbe, na pláži, všade v meste, naša kúpeľňa takmer bez vetrania - len malý otvor 10 x 10 bez ventilátora. Od teraz hľadám ubytovanie jedine s klímou. Ak by mali všetky izby v penzióne klímu - tak je ideálny.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Šport a zábava:
Stravovanie:
bez stravy
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela