02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Yavor palace ~ Recenzia hotela Yavor Palace (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Yavor palace
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:12.07.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
veľmi slabý hotel určite nie 4 hviezdy. tipoval by som ho na 2 maximálne 2,5 hviezdičkový. slabé služby.
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
V katalógu píšu 150 metrov od pláže. nehrozí ani omylom, je to určite viac. hotel Kalina garden, ktorý je oproti hotelu Yavor palac je vzdialený podľa katalógu 200 metrov. inač centrum ako píšu.
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
ubytovanie je na úrovni 2 hotela. v kúpeľni je plieseň v sprchovom kúte. dvierka sprchového držia len silou vôle pri vchádzaní a vychádzaní ich treba držať aby nespadli. na stenách mapy od vytopenia. pri klimatizácii detto. v katalógu je poznámka minibar po bulharsky to znamená mini chladnička. na stenách pavučiny.
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
takzvané \\\\\\\"upratovanie\\\\\\\", ktoré je každý deň nestojí za nič. zložia plachtu na zakrytie a dajú nové uteráky. nepovysávajú. Pavučiny na stenách a stropoch nechávajú asi na okrasu. wifi len za poplatok. neochotný personál čokoľvek riešiť všetci zamračený pokiaľ nevytiahnete nejaké bakšišné. skoro som zabudol služby delegáta = žiadne teda skoro delegátku Solvexu sme videli raz aj to len letmo po príchode. pri odchode sa ani neukázala nikto nevedel kedy nám ráno ide autobus na letisko, až keď sme jej zavolali tak to o 21.00 do knihy prišiel niekto napísať a to sme ráno o 7.40 odchádzali.autobus ráno prišiel síce neoznačený ale predsa vodič mal chaos, nevedel koľký máme byť tak sme sa museli kontrolovať sami.
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
šport a zábava ha v tomto hotely nevedia čo to znamená. len na pláži samozrejme za poplatok.
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
stravovanie že vraj \\\\\\\"bohaté švédske stoly. keď privriem oči sú to slabé bufetové stoly v 3-kovom hotely. čo sa týka obsahu to isté do kola s malými výnimkami. ten kto má rad kuracie stehná a krídla si príde na svoje obed a večera vždy a na všetky spôsoby (dokonca aj obalené makom (asi došla strúhanka)). na raňajky dokola vajcia každý deň,samozrejme na všetky spôsoby (praženica, volske oko, vajíčko na tvrdo). v jedálni soľnička a korenička úzko profilový tovar nehrozilo aby boli na stole.
Pláž:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
miesto na ležanie bez prenajatia lehátka minimálne. nie každý je ochotný dať za lehátko 4 eura na deň a bez slnečníka sa to nedá=ďalšie 4 eura tzn. 3 členná rodina (3 lehátka + 1 slnečník)16 eur x 12 dní= 192 euro!!! to si tie lehátka a slnečník kúpim lacnejšie.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Braňo
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela