02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hotel Wela ~ Recenzia hotela Wela (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hotel Wela
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2016
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:26.08.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Celkovo sme boli viac spokojny ako nespokojny.
Poloha:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Dost daleko od plaze a od promenady. Priamo na plaz sa dostanete az po prekluckovani uliciek, priamociaro na plaz sa ist neda.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Postel sa po prvom lahnuti rozpadla musel som ju upravovat. Inak pekna izba aj ked vyzera dost zastaralo. Mala chladnicka v izbe. kupelka v pohode.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Personal v pohode ziadne problemy az na par upozorneni ohladom vynasania jedla napojov z miestnosti/hotela - malis me byt vo pred informovany. Taktiez bez tricka vas nepustia do jedalni ale to je myslim plus. Upratovalo sa stale stale stale hlavne dole v hotely stale behali upratovacky a upratovali izba bola vzdy upratana uteraky menene ked si date na dvere cedulu upratat inak chodia doobeda upratovať bezne.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Hotel wela ma podla mna jeden z najlepsich entertainment teamov (hlavne tie zeny :-o ) kazdy vecer nejaka akcia rano aerobik tance program pre deti proste super cely den.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Strava stále tá istá ráno teple jedla stále anglicke ranajky. Polotovarové kroasanty a pod. Zakusky plnkove na moj vkus velmi. Vedel by som si predstavit aj pestrejsiu a lepsiu stravu - mlete maso nejedzte je to humus. (hamburgerové, masove gule atd.)
Pláž:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Pláž bola na moj vkus prilis daleko. Piesocnata akurat same spaky na nej sacky a dost odpadu. Prve dni som do mora nechcel ani vojst lebo bolo take spinave od zdochnutych meduz a rias - otrasne poriadne sa nevycistilo ani po tyzdni stale sa vam neprijemne obtieraju o nohy riasy.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Fero
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela