02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Sklamanie z dovolenky ~ Recenzia hotela Imperial Palace (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Sklamanie z dovolenky
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2015
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:04.08.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
S dovolenkou sme neboli vôbec spokojní. Nedoporučujeme kupovať pobyt s All inclusiv! Hotel nespĺňa kategóriu 4+. Služby, stravovanie, šport a zábava patria do max. 3 hviezdičkového hotela.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Prostredie veľmi pekné, dlhá piesočnatá pláž, množstvo útulných reštaurácií ponúkajúcich kvalitné jedlo s ochotným a úslužným personálom, dobré víno pri živej hudbe...
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Dobré,vyhovujúce
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Upratovacia čata má svojský systém upratovania,pracujú podľa svojho uváženia...tak že toaletný papier len po viacnásobných urgenciách,to isté uteráky,nevynášali pravidelne odpadový kôš, raz za 11 dní nám vymenili postelné prádlo.Upratovačka nemala problém Vás osloviť na chodbe a konfrontovať s vami sťažnosť so zvýšeným hlasom...
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Šport a aký? Hotel neposkytoval žiadne športové či kulkúrne vyžitie. Animátori oblečení do bábätkovských nohavíc nevkusne poskakovali počas obeda pri jedálni,prípadne mali na hlavách sombréro a vydávali čudné zvuky...pochodili sme už naozaj kus sveta, no takéto trapnosti sme nikde nevideli!
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Dokola sa opakujúca ponuka jedál. Každý deň to isté od raňajok po večeru a neskutočne zafúlané obrusy na stoloch ktoré v priebehu raňajok,obeda či večere nielenže neboli vôbec vymenené, ale ani vyprášené...toto sme na dovolenke ešte nezažili!!!Prvý raz sme sa tiež v All inclusive stetli s krátkym časovým ohraničením stravovania /1 hodina/s vyčlenením rekreantov do "skupín".Pri vstupe do jedálne nás legitimovali ako deti v pionierskom tábore a robili nám čiarky do preukazov...apsolutne nepochopiteľné pre nás bolo naberanie všetkých jedál-vrátane hlavného obedového menu do malých dezertných tanierov,veľké taniere jednoducho v hoteli neboli.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pláž pekná,more relatívne čisté,piesok...ale zderstvo za lehátka a slnečník,poplatok,ktorý vyberali každý deň /8 Leva za lehátko plus slnečník tiež 8 L./pokazili celý dojem z pláže ! Na pláži nebol žiaden all inclusiv bufet či bar, jediný bar čo bol v dispozícii pre celý hotelový komplex v priebehu celého dňa bol bar pri bazéne, ktorý kapacitne samozrejme nestačil.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:RNDr. Vladimír Režný
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela