02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

priveľa hviezd ~ Recenzia hotela Imperial Palace (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:priveľa hviezd
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:04.08.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Oddýchli sme si, žiadne negatívne udalosti, priateľský personál. Výhrady, ktoré sme si zadefinovali, sme nepovažovali za dôvod na vytvorenie generalizovaného negatívneho postoja k hotelu. Veľmi príjemná a profesionálna delegátka CK Globtour ako bonus
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Priamo pri mori, pláž iba cez cestu, presne tak, ako bolo v ponuke
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Veľké priestranné izby, svedomité upratovanie izby, priestorov aj areálu
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
V tejto oblasti je najväčší odklon od 5* úrovne. - Pool bar bez možnosti sedenia,všetky nápoje v jednorázových plastových pohárikoch, vrátane inak dobrej kávy - koláčiky, snacky a zmrzlina síce boli, ale vydávali sa na podeste pred jedálňou, do servítky- a hajde na lehátko - uterákový servis len na papieri - poddimenzovaný počet a kvalita lehátok, prehustený priestor s nutnosťou zabojovať, aby sa lehátko ušlo
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Prakticky nič.Nehovorím o nejakých masívnych animačných programoch - to že nebolo, nám nechýbalo. Ale že neexistuje priestor, kde by si hoteloví hostia posedeli, porozprávali, mali šancu stretnúť sa. Fungoval jeden bar, tzv. írsky, (17:00-24:00)ktorý kapacitne nestačil, s terasou ako balkón, s výhľadom ako na sídlisku medzi blokmi a ryčnými odrhovačkami ako na lacnej diskotéke. Lobby bar, prázdny a spoplatnený, dve ďaľšie zariadenia zavreté. Takže večer, prúd hostí smerujúci z hotela.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Výborná strava, bez akýchkoľvek výhrad, naopak, pochvala
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
pláž celkove pekná,piesčitá, zodpovedajúca popisu. Z hľadiska komfortu hotelových hostí, prakticky nula. Poplatok za sadu 2 lehátok + dáždnik, bol 24 leva/ na deň, čo je asi 13€. Za tieto, nie malé peniaze však nemáte nič. Na toaletu a pre občerstvenie - do hotela, a navyše, pomedzi vaše draho zaplatené lehátka sa kľudne poukladali cudzí ľudia s uterákmi - s čím vyberači poplatkov nerobili vôbec nič.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Rastislava Varsányiová
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela