02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Imperial Palace (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:júl 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:20.07.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Nesplnili sa naše očakavánia. Jediné čo chválime bol delegát Roman Šmida, ktorý sa mohol snažiť koľko chcel ale bulharsku mentalitu a zle nastavené podmienky v hoteli nemohol zmeniť. Zlý výber hotela CK Solvex. hotel nezodpovedal proklamovanému 5Hv hotelu.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha hotela blízko od letiska(cca 1 hod) ale autobus prenajatý CK Solvex z letiska rozvážal ľudí asi do 7mich rôznych hotelov aj mimo Slnečného pobrežia. Hotel mal ale výbornú polohu blízko mora, preto sme si aj vyberali z katalogu Travel.sk
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Napriek písomnej žiadosti na CK Solvex ak aj priamo na hotel o early check in(skoršie ubytovanie )po príchode o 10.00 hod sme dostali izby o 14 tej hod aj napriek tomu, že izby boli pripravené. Na recepcii napriek našim požiadavkam, naliehaniu a ponuke všimného neboli ochotní Izby nezodpovedali 5hvz veľkosťou boli cca 15m2!!aj napriekm tomu že mnohé iné izby boli komfortné(ore západných klienotv??), VŠETCI Slováci sme dostali jedny z najhorších izieb V kupelni sme mali plesne,rozbitý nábytok čo sme hneď hlásili na recepcii,ale nič sa za 11 dní nedialo.Dokonca niektorí Slováci dostali izby mimo hotela v blízkom apartmánovom dome .
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Aby sme dostali denne čisté uteráky museli sme podplácať upratovačku(povedala,že na 1400 ubytovaných maju iba 600 uterákov!),v skrini sme mali 3 vešiaky, zase všimné upratovačke, aby priniesla aspon ďalšie 3.Neznámi susedia nám ukradli kľúč z dverí-mali sme z toho problém, na recepcii najprv žiadali 100 lv a až tak sa chceli baviť o výmene zámku.Zaujímavé, že mnoho +udí z personálu nevedlo pozdraviť či na raňajkách či už vo výťahu ,na recepcii a pod. Iný kraj, iný mrav?.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Žiadne animačné programy v hoteli, žiaden šport iba lx do dňa na hodinu v jednom z 2 bazénov sa hralo vodné polo.Wellnees s veľmi dobrou reklamou aj sme chceli isť na masaže tak sme si dali ukázať celý wellnees- nedoporučujem.1x sme si požičali vodný bicykel s klzačkou na mori, ale nemohli sme sa kkzať- v mori boli samé medúzy. Tak jedný naš šport bolo slnenie kupanie v bazéne(skor všetky deti a niektorí dospelí z našej skupiny dostali zápal stredného ucha!!)
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Najhoršie z celého hotela bola strava. Aj ked sme z predchádzajúcich recenzií vedeli, že to bude zlé, ale bolo to hrozné.Separácia polpenzistov od all inclusive inou jedálňou,denne na raňajky TO ISTÉ!! Voda na čaj zo zásobníka na studenú a teplú vodu a pohodené sáčky čaju na stolíku, málo zeleniny(iba paradjky a uhorky) ovocie to isté denne banány jablká pomaranče a marhule, ktoré boli väčšinou prezreté(žiadali sme melony a hrozno-nikdy to nepriniesli)- jogurt v jednej veľkej mise, po l hod státi v neklimatizovanej jedálni bol iba pre tých, čo chceli mať žalúdočné ťažkostí. Ak ste prišli na raňajky po 9,15tej pri veľkom obrate a národnostnom zložení stravníkov(Rusi,Rumuni,Poliaci..) boli misy skoro prázdne -stále sme upozorňovali čašníkov na nutnosť doplnenia jedla.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Asi bola dobrá ale na pláži sme ani raz neležali,lehátko denne na l osobu 7 leva. Ak sme chceli mať lehátko pri bazéne musel niekto z našej 11 člennej skupiny vstať o 5tej hodine ráno aby obsadil uterákmi lehátka Inak o 7,3O boli VŠETKY lehátka obsadené.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela