02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

dovolenka ~ Recenzia hotela Viand (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2017
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:26.07.2017
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
hotel je určený pre nenáročnú klientelu, pričom sa prezentuje 4*. neodporúčam. veľa rodín s deťmi, prevažne česká klientela, hlučná a netolerantná.
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
poloha hotela je super, nakoľko sa nachádza cca 50m od pláže.pozorne si pozrite obrázok nakoľko hotel je prilepený na krajšiu budova iného hotela a je to zavádzajúce.v skutočnosti bývate v starej budove zrekonštruovaného hotela.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
je to stará budova po rekonštrukcii, izba bola čistá, kúpeľňa veľká a tmavá.každý deň čisté uteráky.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
snažia sa
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
ak si zaplatíte máte aj šport aj zábavu:-)
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
nepoužívajú soľ, takže maso často bez chuti, zeleninové šaláty výborné, ale kvôli šalátom nemusíte k moru, nedajú sa jesť každý deň, raňajky sladké alebo jeden druh šunky, zabudnite na kultúrne stolovanie hotela 4*, pri raňajkách miešate kávu alebo čaj plastovou tyčinkou!!!taniere pri obede som niekoľkokrát menila, nakoľko boli špinavé a so zaschnutým jedlo, pri obede niekedy márne hľadáte miesto na sedenie, buď nie je voľný stôl so stoličkou alebo je stôl po predchádzajúcich turistov taký zaprasený, že vás prejde chuť na jedlo, mimochodom chlapi pri obede iba v plavkách, ženy tiež a hlavne deti celkom holé, takže si chcem nabrať ryžu a pozerám na detský holý zadok, ale toto je záležitosť českých turistov. večere sú lepšie, aj keď hlučnosť českých turistov tu naozaj bola dosť veľká....neodporúčam.
Pláž:
pláž je veľká, platené ležadlá aj slnečníky, na deň 15eur. hovorila som tomu malá čína, na pláži cca 150tis.ludí a v mori ešte viac. hotel neposkytuje plážový bar a tak musíte si po vodu chodiť do hotela, ale iba do plastového pohárika si môžete načapovať, nie do fľašky, takže to sú stále prechádzky po vodu, po kávu, po zmrzlinu...neodporúčam.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Renata
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela