02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Trakia Plaza (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2015
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:01.09.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Dovolenka ok, v zasade nic nebolo take hrozne, ze by sme sa nejak extra stazovali, ako ultra last minute ok, ale do tohto hotela sa asi uz nevratime. Do oblasti Slnecne pobrezie sa mozno niekedy este prideme pozriet.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
kusok do centra (cca 500m), na plaz cca 200m. Oblast je skor vhodna pre trosku vacsie deti. Pre moju 5-rocnu este ok, ale moja 2-rocna tam skor trpela pri vecernych prechadzkach, lebo vsade hlasna hudba..
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
ciste, priestranne. Izbu sme mali do ulice, kde bol neskoro do noci hluk, hudba, ale okna dobre tesnili, tak sme spali pri zavretych oknach a zapnutou klimou
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
upratovanie kazdy den, chyzna bola mila, vymena uterakov raz za 2-3 dni. Uroven recepcie...hmm, vacsina z nich ledva vedela po anglicky
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
voda v bazene strasne studena, lehatok malo, a aj to obsadene iba osuskami. Animacnych programov sme sa vobec nezucastnovali.. Detske ihrisko velmi biedne, vhodne mozno pre 2 rocne deti
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Hladni sme neboli, ale strava nic moc. Stravovali sme sa v "restauracii" vedla hotela, kam ale chodili aj turisti z inych hotelov. Pri pultoch bola vzdy tlacenica, bala som sa tam poslat dceru samu, aby ju niekto nezrazil k zemi..
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Plaz s pozvolnym vstupom, deti sa vyblaznili. Mohla by byt cistejsia, bolo strasne vela cigaretovych ohorkov. More vacsinou ciste, iba raz sme mali riasy a aj meduzy.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:moni
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela