02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

3* , podla mna 2*+ , pomer cena - sluzby OK ~ Recenzia hotela Trakia (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:3* , podla mna 2*+ , pomer cena - sluzby OK
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:17.07.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Celkové hodnotenie je dost tazke. Osobne si myslim, ze cely areal Slnecne Pobrezie je skor zamerany na mladych ludi a ludi co chcu utracat aj mimo hotela. Prve co sme si zabalili zo sebou boli stuple do usi, kvoli hluku. Ked uz ste vo veku, ked uz vyzadujete neake pohodlie, resp. relaxacnu dovolenku, tak vam neodporucam nielen hotel, ale ani Slnecné Pobrezie. My s manzelkou sme chceli miesto, kde sa vyspime, kde vecer budeme mat neobmedzene moznosti vychadzok a kde si budeme moc vediet sadnut do restauracie alebo baru. Mne sa pacilo tak na 4* a manzelke na 3*. Rad sa chodim vecer prechadzat medzi stankami, kde ma tahaju k sebe a ponukaju mi ,,original luis vuiton,, za 12euro alebo beats audio sluchatka za 5euro. Kde ma jeden miesany kokteil alkoholicky vyjde na 2eura a velky zapeceny hot dog stoji 1,5euro. Je to miesto, kde sa ani Slovak neciti chudobne.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel som si vybral hlavne kvoli polohe. Je to len 5minut od plaze, 8-10minut od promenady, 5minut od autobusovej zastavky. Pozitivne prekvapenie bolo, ze sme mali priamo v hoteli bankomat, oproti cez ulicu bola restauracia a maly supermarket. Negativum polohy je, ze pred hotelom je zastavka pre kone - cize ked dostanete zlu izbu, tak tam bude citit konsky pach... My sme mali stastie, ziadny pach z ulice sme nemali
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
3* hotel... nic moc. Nabytok cisty, ale asi ho doniesli z neakeho zruseneho internatu. Co mi vadi, tak to bol pach zo skrine, ktoru sme ani nepouzivali, nech nam nezapachnu veci. Nedajte sa oblbnut fotkami :-) Ten bazen nie je pre jeden hotel... Trakia Garden, Trakia, Trakia Plaza ma jeden dvor s tym jednym bazenom. Ale bazen cisty, aj izba...
Služby:
starstarstarstarstarstar
Pokazil sa nam ovladac od klimatizacie. Hned vymenili. Pokazila sa nam klima, hned opravili. Stou klimou sme nemali stastie :-) ale personal ochotny, hned zakrocil. Manzelka sa stazovala, ze sa neusmievaju, tak som jej vysvetlil, ze tam narozdiel od talianov zarabaju velmi mali peniaz. Aj s delegatkami aj s personalom som bol velmi spokojny.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
animatori fajn, starali sa o deti aj pri bazene. tobogan fajn... dva dni tam bola diskoteka. inak 3* hotel...
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Oproti minulorocnemu trojhviezdickovemu hotelu nic-moc. Aj ked sme si vsimli, ze tam chodia na obed aj delegatky, aj Dr. zo susedneho hotela. Naj mi chutili ranajky, fazulka, opekana sunka, dva druhy tvrdeho syra, parocky plnene syrom opekane, vajicka miesane,natvrdo aj volske oci. Obed bol menej fajn. Maly vyber z masa. Jeden druh z hovadzieho,jeden z bravcoveho,jeden z hydiny. Ako tri dni boli take, ze som si nevedel nic vybrat, tak som jedol z deckeho kutika pizzu a krokety. Mali tam aj spagety s omackou kazdy den a dost vela sladkosti. Co sami nepacilo, bolo moznost z vyberu ovocia. Mali tam len dva-tri druhy.
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Plaz, cistejsia ako na Zlatych Pieskoch minuly rok. Kupili sme si slnecnik za 20leva (desat euro) ktory nam dobre sluzil, bo na plazi su lehatka a slnecniky za poplatok 8 leva slnecnik, 8leva lehatko. More teple, velke vlny. Meduz tam bolo dost hojne, tak sme sa moc nekupali, nic moc byt poprhleny na dovolenke.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:norbert
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela