02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

zázrak nečakajte ~ Recenzia hotela Trakia (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:zázrak nečakajte
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:august 2015
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:22.09.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Na čistotu si na pláži a uliciach nepotrpia, to je fakt.. :(
Poloha:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
úplne nevhodná na oddych! extrémne hlučná hudba hučí zo všadiaľ, nepomôžu vám ani zavreté okná, dokonca ani štuple do uší! Doporučujem mladým, ktorí si na spánok nepotrpia.. Tí starší a hlavne tí, čo majú radi kľud, chodte radšej do inej destinácie... Tu je hluk všade..
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Od pohodlne zariadenej izby to má daleko, aspon naša izba bola velmi skromná, malá, ale na prespanie stačí.. Nečakajte nič moc. V kúpeľni ani tekuté ani iné mydlo.. Vestibul hotela je pekný, ale izby nijak zvlášť.
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Bulhari chcú tiež za všetko tipsy.. Personál v hotely totál ignorantskí, urobia len to čo musia, ale aj na recepcii krabica na tipsy, aj pri barovom pulte krabica na tipsy..a s požiadvkou na tips sa stretnete už v autobuse: transfer z letiska: tips pre šoféra..
Šport a zábava:
zábavy je tam dosť
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Jedlo dobré, veľa zeleniny, šalátov, aj ovocie,aj mäso, bulharské špeciality z lístkového cesta atd akurát ranajky čaj na výber len čierny alebo matový.. Dlhý rad na teplé nápoje..
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Prvý deň šok: totál žaburina v mori, hustá brečka z rias.. Nastastie na druhý deň prišla búrka a vyčistila to, lebo do toho by som nevkročila.. Občas nejaké medúzy v mori.. Vlny super, je fajn, že sú pomerne pravidelne stanovištia so safegardmi. čo je total blbé, všade sú narvané lehátka, ktoré sú tak predražené, že len málokto ich využíva.., ale ak chcete len tak na svojej osuške byť na pláži, to máte smolu, je len málo plochy, ktoré sú tzv. free zony..
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Katarína
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela