02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hotel Sunny day ~ Recenzia hotela Sunny Day (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hotel Sunny day
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2011
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:15.08.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Myslím si že poloha hotela je výborná aj keď sa nachádza vedľa hlavnej cesty, no autá tak vôbec nieje počuť a hneď vedľa je zastávka autobusov do Nessebaru, či blízkych aquaparkov. Od pláže je vzdialený len kúsok, prejdete cez cestu okolo jedného z hotelov a ste na pláži, či na promenáde, ktorá sa tu akoby začínala, takže si ju v kľude môžete prejsť celú a nič nezmeškáte. Veľmi blízko je aj dobrý supermarket.
Ubytovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hneď ako sme prišli, mali sme problémy s ubytovaním, lebo pre nás nemali voľné izby. Mali sme objednané 3 dvojlôžkové a nemali ani jednu, tak nás ubytovali vo vedľajšom hoteli Efír (Ten je inak veľmi luxusný a dobrý) no hodili nás všetkých do jedného apartmánu, tak sme sa boli hneď sťažovať. Akonáhle zistili že sme Slováci, tak s nami nejednali. Až keď prišiel náš delegát, dohodol sa s nimi že nám dajú izby, no až o dva dni, keď sa nejaké uvoľnia. Takže takto tam jednajú s ľuďmi, ktorý si zájazd objednali takmer rok dopredu. No a pri pobyte sme zistili že tam tak nie sme prvý ani posledný. A všetko Slováci. S Angličanmi problémy nemajú !!!!! Čo sa týka izieb sú veľmi pekné naozaj ako na obrázku, problém je len v tom, že na niektorých chýba v sprchovacom kúte obruba, takže ak sa sprchujete, je tam len záves, ale ten nepomôže od toho aby ste nemali vodou zaliatu celú kúpeľňu aj WC.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Služby sú vcelku dobré, hlavne zmenáreň ktorá je hneď na recepcii hotela, no nečakajte nejaké prívetivé recepčné, napríklad ak si chcete objednať večeru alebo zahrať biliard. Najskôr sa budú tváriť že vám nerozumejú, len aby nemuseli niečo riešiť. Izby upratujú každý deň, no ak chcete aj vymeniť uteráky, musíte ich hodiť na zem inak si ich nikto nevšimne.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
V hoteli je iba biliard a stolný tenis aj tie sú platené, no len kúsok od hotela sú dve minigolfové ihriská, veľmi pekné a taktiež hneď na pláži sú vodné športy. Ak chcete ísť na nejaký fakultatívny výlet, takmer na všetky je odchod z autobusovej zastávky pri hoteli, takže to je veľká výhoda.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Raňajkový výber bol veľmi dobrý, dobre sme si pochutnali.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž bola čistá, každý večer ju upratovali, a nebola až tak veľmi preplnená ľuďmi, vždy sa dal zohnať voľný slnečník či lehátko aj keď ste sem prišli poobede. Hneď na pláži si môžete dať drink, či thajskú masáž.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Lenka
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela