02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

24.7-2.8.2015 ~ Recenzia hotela St.Anthony (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:24.7-2.8.2015
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2015
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:06.08.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Super dovolenka,prijemne prostredie boli tam len slováci iba z cestovnej agenturi hechter. Vznikla tam dobra partia ludi. Bazen sme mali stále k dispozii. Ludia sa tam netlačili.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Dobrá blizko ku moru, blizko ku obchodu len bolo dosť ďaleko do centra,ale nevadilo nám to chodili sme autobusom často x aj pešo.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Skvele!!! Lepšie sme ešte nikdy nezažili. Bývali sme vo veľkom apartmáne, s veľkou terasou kde sme po večeroch sedávali. V izbe sa nachádzal Tv , chladnička len chýbala konvica. Postel nám prevliekali raz za týždeň, uteráky nám menili podla potreby. Bolo čisto, kúpelka bola taka akurát :) uplne stačilo . Bolo to tam pekne vynovené.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Na raňajkách sme sa dojedli, výber bol veľký, vôbec nepozerali čo jeme ako sme sa tu dočítali, pokiaľ bolo niečo prázdne hned doložili ďalšie. Mali sme ubytovanie len s raňajkami ale na obed sa tam dalo v pohode a za rozumnú cenu stravovať. Kúsok od nášho hotela bol obchodik Zora kde sa dalo kupiť varene jedlo za smiešne ceny. Nestravujte sa na pláži bolo draho. Páčilo sa nám že sme mohli premeniť peniaze u majitelky hotela, Mohli ste premeniť aj malé sumičky.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
V bare sme sedávali celý hotel s gitarov a spievali sme si. Na pláži sa dal hrať volejbal,minigolg, dalo sa lietať na padákoch,skuter,čln..V centre boli kolotoče, v centre bola stále živá hudba...
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Ako sme už spomenuli stravovanie bolo dobre, dalo sa najesť aj u nás na hoteli. Obporučame v hotelovom bare hranolky posipané syrom. Najedli sme sa lasno. V bare robili skvelú kávu.
Pláž:
V prvý deň sme natrafili a kamennu pláž, inak bol všade pieskova. Bolo vela chaluh ale len na niektorých miestach, naháňali sme kraby. Dalo sa kupiť aj jedlo na pláži samozrejme drahšie. Nakupujte oblečenie na pláži lebo je to kvalitnejšie je z turecka a v centre je z číny.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Mária Moranová
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela