02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Bolo super! ~ Recenzia hotela Slavyanski (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Bolo super!
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:11.02.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Pred dovolenkou v tejto destinácii sme si čítali rôzne recenzie o hotely, službách a tak....Boli temer hrôzostrašné, ale ako veľakrát predtým, tieto recenzie úplne nezodpovedali pravde. Našťastie. Po celkom prijateľnej i keď dlhšie trvajúcej ceste klimatizovanými preíestrannými autobusmi ( profesionálni šoféri po každej stránke) sme sa ocitli v nádhernom prostredí Slnečného pobrežia v príjemnom rodinnom hotely.Výborná poloha cca 20 metrov k moru. Čisté izby, jednoducho a vkusne zariadené ( taká priemerná klasika), zamestnanci príjemní ( ak viete cudzí jazyk, treba využiť!)Jedine, čo mi nesedelo, bola povestná bulharská sprcha- treba skúsiť. Humorné.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha úžasná. Z hotela popri hot.bazéne krížom cez promenádu a cca o 2 minúty ste pri mori.Nechcete byť v mori (úžasné more, vysoké vlny), tak máte na výber bazén s príjemným barom. A promenáda plná zábavy a atrakcií hneď pod nosom. Hotové bulharské Saint Tropéz. Len za oveľa lepšie ceny.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Pre normálneho priemerného človeka, ktorý ide za oddychom, a nie za total luxusom, úplne postačujúce. Len tá sprcha. Voda bola všade.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
O.K. Príjemný personál. Upravení zamestnanci a snaha o maximálnu profesionalitu. Len vám budú tvrdiť, že izby s výhľadom na more ( najmä pre rodiny) sú už obsadené....) Ale toto ako slovenskí turisti zažívame temer v každej destinácii.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Všehochuť všetkého!!!!!
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
My sme mali polpenziu. Raňajky pestré. Záležalo od vedúcej smeny. Ak tam bola jedna "milá pani vo výsluhe", tak učila turistov neplytvať. Inak všetkého dostatok. Dve jedálne stihnú pokryť aj väčší nával.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Čistá, priestranná. Iba poplatky za slnečník a lehátko je " mierne zdieračské". Treba zažiť. Inak super atmosféra. Bála som sa hluku, špiny. Ale bolo to všetko nadmieru očarujúce a to sme boli niekoľkokrát v Egypte, Chorvátsku, Taliansku...
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Mgr. Zuzana Stupavská
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela