02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

No,dobre bolo! ~ Recenzia hotela Slavyanski (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:No,dobre bolo!
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2012
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:28.07.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Super dovolenková nálada, starší ale renovovaný hotel s výbornou polohou. K hotelu patrí aj väčší bazén s barom v ktorom obsluhuje zábavný starší barman a s nanukmi za 1 lev. 10 krokov naboso od bazéna cez promenádu a ste na pláži. Nechcete byť v bazéne alebo v mori? Pri hotely vedie promenáda so všetkými možnými druhmi zábavy. Jeden bod dole dávam za časový ubytovací harmonogram v deň príchodu- do hotela sme dorazili o piatej ráno a ubytovaní sme boli až okolo 14,00 hod., a to po viacerých urgenciách.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
SUPER!!!!!
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Chodievame na rôzne dovolenky tu i tam a môžeme povedať, že ubytovanie v tomto hotely je úplne v poriadku. Kto chce čosi "nóbl", tak nech si priplatí "päťku" a môže sa kochať čistými kobercami a podobne.... Možno. Bod dávam dole za úžasnú bulharskú sprchu. Nenapodobiteľný a aj humorný spôsob ako veci urobiť ako Pat a Mat.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Zamestnanci hotela sa snažia správať profesionálne. Až na jednu úžasnú osôbku- postaršiu "dozorkyňu-managerku výdaja stravy na raňajkách". Asi má už svoje odslúžené... Na druhej strane aj chápem jej rozčuľovanie sa nad zbytočným plytvaním jedla vzhľadom k nesmiernej chudobe aká je v Bulharsku len pár kilometrov od týchto letovísk.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Všehochuť všeličoho.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Až na spomínanú dozorkyňu...
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Trochu rušili bulharskí muži vyberajúci nehorázne poplatky za lehátka a slnečník pri mori. Pôsobili ako "esbeeskári" ...! Ubytovaní turisti V Slavyanskom využívali polohu hotela a platili iba 5 leva za lehátko u bazéna a potom si iba odskočili k moru a späť.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:mamina
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela