02/33872835

kontakty Veľký piatok - Voľno

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Slavyanski (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2012
Trvanie:viac ako 25 nocí
Dátum pridania:14.07.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
O hoteli Slavyanskisom do našej dovolenky nepočula,mali sme namierené do iného hotela, ale delegát na letisku povedal, že je to v súlade s obchodnými podmienkami vykonať zmenu ubytovania,tak som bola zvedavá, kde budeme ubytovaní.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Výborná, nemám najmenšie výhrady, bližšie k moru sme nemohli byť.Cesta k moru bola 2 minutky.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Izba dostatočne veľká,aj keď my sme mali vraj izbu Superior,bola som aj v inej izbe,tá bola ozaj menšia, ale inak v pohode.Bola čistá, trochu nevhodne bola vyriešená kúpeľňa, sprcha nebola odelená, odtok bol pri WC, ktoré bolo v kúpeľni, takže sme tam mali mokro v celej kúpeľni.Ale nevadilo nám to nejak veľmi.Uteráky menili, posteľnú bielizeň tiež, takže som bola spokojná s ubytovaním.Bol tam TV aj fén.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Personál bol príjemný,aj na recepcii,aj v reštaurácii,mali sme iba raňajky, boli v pohode, nič extra, ale dalo sa najesť.Bolo biele a tmavé pečivo, salám 3 druhy, 3 druhy syra, 2 druhy zeleniny, ovocia, marmeláda, maslo, med, jogurt, guličky do mlieka, 2 druhy džúsu, káva, capuccino, čaj, voda... Vyskúšali sme aj hotelovú reštauráciu, ceny tam boli nižšie ako na promenáde.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Dali sa požičať pri mori skútre, banán, padák a rôzne tie atrakcie na vode.Na promenáde, ktorá delila hotel od pláže boli reštaurácie, obchodíky, rýchle občerstvenia.Dalo sa lacno nakúpiť oblečenie, takže odporúčam si zobrať peniažky...
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Asi také ceny ako u nás, niečo aj lacnejšie, nebol problém, reštauráce na každom kroku.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž čistá, udržiavaná, lehátko bolo 8 lv, slnečník tak isto,jediné čo nám veľmi nevyhovovalo bolo, že keď sme si nezaplatili lehátko, deku sme si mohli zložiť až za zónu lehátok, čo bolo asi 20 m od mora, priamo pri vodu sme sa zložiť s dekou ani karimatkou nemohli.Pozvoľný vstup do vody, asi 5-6 m voda po členky, úplne super pre deti, hodnotím to veľmi pozitívne, more čisté, ńaša malá bola buď vo vode, alebo sa hrala s lopatkou a kýblikom-má 5 rokov.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela