02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie Hotel Slavynski ~ Recenzia hotela Slavyanski (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie Hotel Slavynski
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2012
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:14.07.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Dobrá voľba, bola to dovolenka last minute, trochu som mala obavy, lebo recenzie na tento hotel neboli veľmi lichotivé. Ale moje obavy boli zbytočné. Hotel bol čistý, zodpovedal hodnoteniu ***+. Strava bola tiež O.K., mali sme iba raňajky, ale bolo toho na výber naozaj veľa, takže sme mohli mať každé ráno iné raňajky.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel je iba kúsok od pláže, more je čisté aj pláž každý večer upratujú. Slnečníky aj lehátka sú na pláži za poplatok, ale dá sa v pohode dohodnúť a dajú vám zľavu. Do mora je pozvoľný vstup, je vhodné pre deti.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Izba je veľká, mali sme aj prístelku a v pohode sme sa zmestili. Každá izba má veľký balkón, upratovali každý deň a 2x za týždeň menili uteráky.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
V hoteli je bar, a menší obchodík. A sú tam rôzne služby ako kaderníctvo, manikúra, pedikúra atď. Blízko hotela je supermarket,ktorý je otvorený do 24.00 a dá sa tam kúpiť ozaj všetko.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Na pláži sa dá požičať skúter, je tam parasailing a iné atrakcie. Pri hoteli je zasa bazén. No a zábavy sa dá užiť naozaj veľa, keď a prejdete po promenáde pri pláži, je tam plno reštaurácií a barov.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Mali sme iba raňajky, a to som už písala, že to bolo O.K. A okrem toho v hotelovej reštaurácii sa dalo najesť a ubytovaní hostia mali 10% zľavu. Ale dalo sa najesť aj v iných reštauráciách. VAROVANIE!!!!! Ak pôjdete na výlet do Nessebaru veľkým oblúkom sa vyhnite českej reštaurácii. My sme sa nechali zlákať českému pepíkovi, ktorý keď sme úplne rozzúrení odchádzali nemal ani odvahu prísť sa rozlúčiť a doniesť nám účet. Dovtedy stále okolo nás hopkal a kecal a kecal.Ale keď vedel,čo nám ide naservírovať, tak to musel aspoň obkecať. Dali sme si vraj "zeleninový šalát", ktorý bol vraj vynikajúci. Ale väčší humus som nikdy nejedla. To bolo na tanieri nahádzané, asi všetko čo pozostávalo od raňajok. Manžel si dal "úžasnú morskú rybu" no bola to taká miniryba, asi zdochnutá už pred týždňom. A za tieto "lahôdky" si potom vyúčtoval nehoráznu sumu. Všetci nás varovali, aby sme si dávali pozor, že domáci tam kradnú, ale nás okradol a to myslím doslova jeden UKECANÝ ČECH!!!!!!!!!!!!!!!
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pekná, čistá.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela