02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

obrovolne sem nechodte ~ Recenzia hotela Slavyanski (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:obrovolne sem nechodte
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2010
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:26.08.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Skutocne neodporucam, urcite sa najde vela lepsich hotelov za rovnaku cenu. Jedinou vyhodou hotela je jeho poloha blizko pri plazi. Osobne sa v buducnosti zdaleka vyhnem Slnecnemu pobreziu.
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Velmi dobra, plaz je vzdialena asi 50 m, v blizkosti je tiez autobusova zastavka...
Ubytovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Na *** velmi podpriemerne, da sa prirovnat k VS internatu. Hotel je 12-podlazny, tvoria ho dve casti - povodny objekt a novsia pristavba, v ktorej su este schody na dalsie podlazie so zopar izbami, v jednej z nich sme byvali. Vyhodou stresnych izieb su velke balkony, nevyhodou huciaca centralna jednotka klimatizacie a slnko pecuce na plechovu strechu nad izbami. Na izbe bol velmi spinavy koberec, spinava 100l chladnicka, pachnuca klimatizacia, popraskane zatecene steny, velmi jednoduchy nabytok, zavesy vypadavajuce z vodiacich kolajniciek (cistotu zavesov som radsej zblizka neskumal). Kupelna vyzerala celkom cisto; nie je v nej sprchovy kut, len podlahovy vpust, v pohodli sa mozete sprchovat vo dvojici ;) Pozor - hostia z nizsich poschodi sa stazovali na zaplesnivene kupelne. Uteraky vymienali tusim denne, postelne pradlo vymenili raz. Na vytahy v hoteli sa prilis nespoliehajte, kapacitne nestacia, v starsej casti su dva, kazdy pre 4 osoby, niekolkokrat vsak boli pokazene. V novsej casti su tiez dva, z toho jeden preskelny pre 8 osob, druhy pre 6 osob. Kazdy sa privolava osobitne a kedze su blizko seba, vacsina ludi si privola oba. Potom sa stava, ze cestou stojite 7x...
Služby:
V hoteli sa nachadza bar, stolny tenis, zmenaren a vo vestibule je acces point na internet (heslo povedia na recepcii).
Šport a zábava:
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Chodili sme len na ranajky, vyber mali pri takomto pocte stravnikov dost slaby, neustale vsak vsetko doplnali. Na vyber bolo: biely a tmavsi chleba, makka salama, sucha salama, slanina, zlty tvrdsi syr, biely makky syr, maslo, dva druhy nejakych natierok, uhorky, rajciny, 2-3 druhy opecenych klobasok, varene vajcia, prazenica, volske oka, cerealie, dva druhy dzemu, jogurt, mlieko, caj, kava, dva druhy sladkych dzusov, zlty a cerveny melon, jablka, hrusky, broskyne, pomarance, banany, sladke kolace a este zopar drobnosti, na ktore si nespominam. Vecere by som si urcite neobjednaval.
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Pri hoteli je maly bazen, vo vzdialenosti asi 50 m od hotela za promenadou je pomerne cista pieskova plaz, blizsie k moru je platena cast s lehatkami a slnecnikmi za poplatok (2 lehatka + slnecnik = 21 lv.) dalej od mora sa da rozlozit deka uplne zadarmo ;) More bolo celkom ciste, bez zelenych rias a odpadkov. Na brehu poziciavaju vodne bicykle, skutre, vozia na bananoch, kolesach... Na promenade je na kazdom kroku minigolf, budy s kebabom pizzou, zemiakmi, palacinkami, zmrzlinou, gycovymi zbytocnostami... asi tak, ako v kazdej krajine pri mori. Vsade v okoli pocut prevazne rustinu, zriedkavo cestinu, slovencinu alebo polstinu. Castejsia je anglictina.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Lukas
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela