02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hotel skôr pre mladých ~ Recenzia hotela Sirena Delfin (3*+)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hotel skôr pre mladých
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:31.08.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Dobrý hotel s primeranými službami, dobrou polohou, ale v blízkosti hlučných diskotékových barov (Cacao beach)
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Blízko pláže (cca 300m), blízko historického Nessebaru (2-3 km), blízko centra Slnečného pobrežia (3 km)- Nevýhoda - blízkosť hlučných barov na pláži, hlasná techno hudba do rána do 06.00 hod.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel priemerný,Izbu sme mali na 5 poschodí s pekným výhľadom na bazén a more, malý bankón, izba pomenšia - barová chladnička, malá telka, klíma ale veľká sprcha, prístelka nič moc - rozkladacia posteľ. Posteľnú bielizeň vymenili raz, uteráky 3x. Otravovali nás ešte komáre - nutné zobrať repelent alebo odpudzovač do zástrčky.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pobytová delegátka super, recepcia OK, hotelová reštaurácia priemer, upratovanie priemer.
Šport a zábava:
Vodné atrakcie - let s padákom, bicykle, skútre, banán. V okolí hotela je možnosť tiež zapožičania bicyklov, skútrov, jazda kočmi, v centre Slnečného pobrežia pri hoteli Casino Kuban - kolotoče, pouliční umelci, predajné stánky atď. Oproti hotelu na pláži je vychýrená Cacao beach, ktorú vyhľadávajú miestni bulhari aj mladí dovolenkári, techno diskotéky do ranných hodín, preto kto má problém so spaním zaspí len na tebletkách :), nevhodné pre rodiny s deťmi, skôr mladých ľudí, ktorí milujú nočný život. Prechádzky do Nessebaru popri mori.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Raňajky s malými obmenami to isté, ale dá sa vybrať (3 druhy salámy, 3 druhy syrov, praženica, volské oká, vajíčka na tvrdo, pečené špekáčiky, párky, cestovina, musli, džemy, med, jogurt, paradajka, uhorka, langošíky, koláč, chýbalo mi ovocie- každý deň boli len jablká a raz boli pomaranče a v posledný deň nebolo žiadne. Jedlo pravidelne dokladajú.
Pláž:
Pláž piesková, buď verejná zdarma a lebo za poplatok 16 LV (8 EUR) - 2 lehátka slnečník. Jedla a pitia v baroch a stánkoch na pláži dostatok.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Anna Bánová
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela