02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Skvela dovolenka ~ Recenzia hotela Šipka (2*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Skvela dovolenka
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2013
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:25.08.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel nemôžem hodnotiť inak ako kladne. Počas celej dovolenky som nenašla nič, čo by mi rapídne vadilo ohľadom hotela. Je blízko mora a izby sú na 2* hotel primerane zariadené.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Ako som už napísala, hotel je veľmi blízko mora. Peši to zaberie cca 3 minúty. K hotelu patrí reštaurácia, bazén a minigolf, za ktoré sa žiaľ, musí platiť a je jedno či ste ubytovaní v ich hoteli alebo u konkurencie. Pláž je nádherná, udržiavaná sem-tam nejaká riasa. Jediné, čo sa mi nepáčilo a je to tak na každej pláži, sú privysoké sumy na požičanie lehátka či slnečníka.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Ubytovanie bolo super. Keďže sme boli ubytovaní v 2* časti, pár vecí by sa tu dalo vytknúť. Najviac mi vadilo, že balkóny nie sú večer osvetlené ako v skoro všetkých hoteloch. Takže keď sme si chceli večer na balkóne posedieť a vypiť vínko, takmer sme sa nevideli. Ešte šťastie, že nás osvetľovalo svetlo z iných hotelov :) Druhá vec, 2 zo 4 zásuviek nešli a sprcha nemala záves, ale to nám ako páru absolútne nevadilo :)
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
K hotelu patrí reštaurácia, minigolf a bazén za ktoré treba platiť. To bol podľa mňa najväčší mínus celého hotelu. Hoci mne bazén nechýbal ku šťastiu, myslím si, že je choré platiť za bazén keď máte zaplatenú celú dovolenku v tomto hoteli. Inak hotel nemá ani len wifi pripojenie. V ostatných hoteloch ešte ponúkali masáže a rôzne spa-služby, v tomto nič.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
V hoteli si veľa športu neužijete, len minigolf. Inak na pláži ponúkajú rôzne druhy vodných športov. Čo sa týka zábavy, v okolí je veľmi veľa diskoték, barov a akrakcií, dokonca kolotočov. No vstup na diskotéku sa nepodobá nášmu slovenskému vstup na 2 osoby nás vyšiel na 70 lv. tj. 35€!!!
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Strava bola fajn, no raňajky boli vždy jednotvárne, je pravda, že po 3-4 dňoch začnú liezť na nervy. Ale najesť sa dá, na výber je praženica, párky, cestoviny, 4 druhy chleba, zopár druhov cereálií, káva, čaj, studené sladené nápoje.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Plaz je velmi blizko hotela, cca. 3 minuty cesty. Skvelo udržiavaná, škoda, že sú dosť vysoké ceny za prenájom slnečníka alebo lehátka. Voda je čistá, nie však priezračná.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Timea
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela