02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

pekná dovolenka ~ Recenzia hotela Šipka (2*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:pekná dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2013
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:22.07.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Dovolenku sme kúpili ako last minute, doma po prečítaní recenzií som bola zhrozená a čakala som najhoršie, pravdupovediac ani sa mi už nikam nechcelo ísť. Po príchode som však bola milo prekvapená.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha hotela je hneď pri mori, čo je super, pretože si neviem predstaviť trepať sa každý deň na pláž z nejakého iného hotela v centre. Na druhej strane ak sa chcete ísť prejsť do centra, na večeru trvá to tak cca 20 minút, ale ako večerná prechádzka je to v poriadku. V cestovnej kancelárii nám povedali, že k hotelu patrí bazén, to nie je pravda.. Bazén patrí vedľajšiemu hotelu a ak tam chcete ísť platí sa 5e na osobu.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Boli sme ubytovaný v 2hviezdičkovej časti, tá sa ešte len začína rekonštrovať. V izbe boli plávajúce podlahy aj nový nábytok, prístelka bola staršia. Izby sú maličké, pre dvoch akurát, ale traja len tak tak. Kúpeľňa v retro štýle ale bolo tu čisto. Vchodové dvere určite potrebujú výmenu..
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Na recepcii boli milí, keď nám došiel toaletný papier bez problémov nám dali ďalší. Upratovačky sa veľmi nepretrhli.. Prídu tak akurát ustlať a možno pozametali, ale len v niektoré dni a len na viditeľných miestach. Čítala som, že keď im niečo vyhodíte tak sa starajú.. Posteľné prádlo nám nevymenili za celý pobyt, ale to je asi v Bulharsku bežné. Uteráky a osušky vymenili raz.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Na pláži je množstvo športových atrakcíí. Ceny sú dosť vysoké napr. parasailing pre jedného 60LV pre dvoch 115 LV. Keď sme stopovali ako dlho to asi trvá tak necelých 10 minút..pričom vo vzduchu ste asi 5..
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Mali sme zaplatené raňajky. Výber bol dobrý a boli aj chutné, akurát jednotvárne ,ale myslím si že to je v každom hoteli rovnaké. Na výber sú varené vajíčka, cestovina, 2 druhy praženice, párky, zelenina, 2 druhy syra, marmeláda, rôzne druhy musli. Niekedy plnené sladké pečivo. Dá sa vybrať a je to čerstvé.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž je čistá a upravená. Dá sa ležať na lehátkach Za 4e a ďalšie 4 e za slnečník. Každý večer zbierajú odpadky. More nie je až také čisté, len niektoré dni bolo priezračné.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela