02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Pliska - August 2012 ~ Recenzia hotela Pliska (2*+)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Pliska - August 2012
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2012
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:20.08.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
SUPER DOVOLENKA
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha hotela bola výborná lebo na jednu stranu bola pláž cca 5 minút a na druhú stranu sa išlo do centra tiež cca 5 minút do centra. Hotel je v takej tichej časti takže v pohode sa dalo spať nakoľko sme mali deti a neviem si predstaviť, žeby se boli ubytovaný v priamo centre, pretože tam to žilo do rána, všade dookola hudba.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Ubytovanie sa nám páčilo.Boli sme na druhom poschodí, izby boli čisté,menili nám uteráky, dokladali toaletný papier, keď ste požiadali aby vám upratali tak upratovačky poriadili.Jedine čo nám vadilo tak bola tam veľmi malá sprcha s WC ale ináč aj na to sme si zvykli. Hotel bol celkovo čistý, páčila sa nám vonkajšia terasa kde sme raňajkovali. Priamo v hoteli sme mali aj zmenáreň takže sme si menili eurá tam.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Na pláži sa dalo požičať si skúter 15-minút 30 Eur, vodný banán,atď. Je tam aj aquapark. Večer bol pre deti v center lunapark tak deti sa mohli vyšantiť tam. Previezli sme sa v koči na koňoch,požičali sme si aj šľapací bicykel, na hodinu nás vyšiel 10 eur a prebehli sme si celé centrum lebo bolo nehorázne veľké aby sme ho prešli pešo.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Raňajky boli úžasne, čo sa týka švédskych stolov bolo tam skoro všetko:párky varené aj grilované, klobása,obaľovaný chlieb vo vajci, 4 druhy salám, syr udený aj neudený, feta syr,rôzne pečivo,maslo, mlieko, med, džem,uhorky, paradajky, olivy, muslli,jogurt, broskyne alebo nektarinky,dyňa žltá aj červená,melón,jablká,pomaranče, raz nám dali aj ananás a jahody ale zavárané, džusy, káva, čaje, koláče.Boli sme maximálne spokojný, ak náhodou niečo došlo hneď to doložili , takže aj keď ste si pospali a prišli neskoršie vždy sa Vám ušlo. Na obed sme sa väčšinou stravovali na pláži, mali tam super polievky: kurací vývar 1,5 eur hubovú polievku s opekancami 1,50 eur guľáš, pizza 4,50 eur, cestou na pláž predávali palacinky ale tie veľké jedna vyšla 1,50 eur a môj 4.ročný syn mal problém ju zjesť taká bola veľká, pivo na pláži stálo 1,50 eur, nescafé s mliekom 2,25 eur.Večer sme sa stravovali v meste, ceny jedál ako u nás. Pizza úžasná a veľká, mojím deťom stačila jedna napoly a stála 4,50 eur. Pivo stálo v meste v niektorých reštaurácia 0,50 eur ale nebolo až také silné, tie silnejšie stáli okolo 1,25 až 1,50 eur. Varená kukurica stála od 0,75 do 1 eura. Vyprážaný feta syr s hranolkami, ryžou a zeleninou oblohou stál 3,25 eur.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž sme mali asi 5 minút od hotela. Voda bola teplučká,jedine čo nám vadilo boli tam tie zelené riasy-chaluhy, dva dni boli, potom bolo dva dni more čisté ale ako náhle prišli vlny a trocha nám aj spŕchlo tak tie riasy boli znova. Vlny boli úžasne. Ale naším deťom nevadili ani riasy, najviac ich bolo pri brehu ale keď sme išli ďalej bolo to čistejšie. Hneď pri brehu sú slnečníky aj lehátka za poplatok /4 eura slnečník a 4 eurá lehátko/ a najhoršie bolo na tom, že sa nedá pred ne si dať deku,hneď vás vyhodia odtiaľ.Takže bud len za lehátka alebo my sme boli za plavčíkom a to bol kúsok od brehu.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela