02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Dovolenka v Pliske 2012 ~ Recenzia hotela Pliska (2*+)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Dovolenka v Pliske 2012
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:17.07.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Dobrá dovolenka. Všetko výborné až na pár detailov, ktoré bolo treba doladiť. Cestovali sme s cestovnou kanceláriou Solvex. Na tom, že prijali úplne mladých delegátov by nebolo nič nové, avšak keby mali aspoň minimálne komunikačné a organizačné schopnosti určite by sme to uvítali. Teda, po zoznámení sa s ďalšími delegátmi vďaka fakultatívnemu výletu sme zistili, že len naša slečna delegátka bola vo svojom obore ako ryba na súši. Doslova. Nevedela nám poriadne objasniť ani kde sa čo nachádza a čerešničkou na torte bolo, že na letisko sme sa dopravili celý zájazd s bulharským pánom vodičom bez delegáta. S nádejou sme čakali, že bude slečna delegátka stáť aspoň na letisku. Nedočkali sme sa. Ale nevadí. CK Solvex si svoje ostatné podmienky splnila. Teda úprimne, veľa ich nebolo. No dovolenku nám to rozhodne nepokazilo. :)
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel Pliska má vynikajúcu polohu. Blízko pláže, blízko obchodíkov, blízko veľkého množstva reštaurácii a zároveň je aj v tichšej časti. Pokojne sa teda vyspíte. V blízkosti je aj autobusová zastávka a po pobreží premáva aj vláčik. Poloha je preto výborná.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Izby v hoteli Pliska pripomínajú skôr motelové izbičky na jednu noc. Skrátka vyspať sa a ísť ďalej. Žiadny luxus nečakajte. Sú maličké. ALE, čo musím vyzdvihnúť je čistota izieb. Boli naozaj vždy upratané. Biele uteráky, biela posteľná bielizeň a recepcia sa rovnala hotelom oceneným vyššou kategóriou. Jediným mínusom bola kúpeľňa o veľkosti 1x1 meter :) Sprcha nebola oddelená od ostatnej časti kúpeľne a preto sme si museli zvyknúť na pravidelne mokré nohy. Dalo sa to prežiť.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Upratovačky boli veľmi milé. Usmievali sa, zdravili sa. Tak isto aj personál na recepcii. Len personál pri raňajkách bol trošičku mrzutejší, ale veľmi sme to neriešili. Animátori pri bazéne boli už trošku otravní. Hlavne ku koncu pobytu, keď sa vás už po najmenej piaty krát pýtali na meno, odkiaľ ste a na otázky podobného typu. Mali akúsi slabú pamäť a preto sa vždy pri bazéne zoznamovali na novo. Tak isto organizovali deň čo deň ten istý program s rovnakým repertoárom pesničiek, ktoré sme vďaka oknám otočeným k bazénu a teda aj k pódiu, počuli neustále dookola. Zo začiatku sme si aj pospevovali, potom nás už akosi prešla chuť :)
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
V hoteli sme nič okrem animačných programov počas dňa nepostrehli. Väčšinu času sme trávili buď pri mori, pri bazéne alebo organizovaním vlastných výletov po okolí. Preto ani nebol čas. Zabavili sme sa podľa svojho, ale myslím si, že vďaka blízkemu centru a aj blízkosti pláže ( pár metrov je aj najväčšia diskotéka Lazur ;) ) je tu o zábavu a športové vyžitie postarané.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
V hoteli sme mali len raňajky, ktoré boli každý deň rovnaké s maličkými obmenami sladkých koláčov, ovocia a iných drobností. Skrátka, sme nadmieru spokojní. Raňajky boli pestré. 3 druhy cereálii, med, džem, jogurt, maslo, šunka, syry, ovocie (melón, pomaranč, marhule a raz aj broskyne), zelenina ( paradajky, uhorky), sladké rolády, pudingové koláče ( nugátový bol úplne najlepší! :D ), perníky, bábovky, vajíčka, párky, chleba vo vajci, salámy, omeleta, volské oko, praženica... Skrátka vždy bolo z čoho si vyberať. Dokonca aj 4 druhy pečiva boli :) Až na jeden deň kedy sme našli v praženici škrupinu a mali sme teda chrumkavejšie raňajky, takéto raňajky môžeme právom označiť za rovnako vynikajúce ako raňajky, ktoré sme mali v štvorhviezdičkovom hoteli. A čo sa týka ostatného stravovania, tak v okolí je veľké množstvo fast foodov, ale aj výborné donnuts šišky, na každom rohu pizza do ruky, kebab, pancakes ( plnené palacinky buď na sladko alebo na slano) a atď. Samozrejme nechýba tu veľké množstvo dobre zásobovaných supermarketov ( odporúčame supermarket Zora) a aj veľké množstvo reštaurácii, kde robia naozaj chutné grilované mäsko alebo ryby :)
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž čistučká. Prvé dni sme mali riasy a more bolo zelené. Potom riasy odvial vietor a bolo dobre. Na pláži je možnosť zakúpenia dáždnika a lehátok. Za dáždnik a dve lehátka je to 24 leva, čo je pomerne dosť keď ste tam na dlhšie. No ležať na piesku nie je ktovie čo a za ten konfort si už každý radšej priplatí. Na pláži bolo množstvo športových aktivít. Medzi inými banán, skútre a všetko čo na pláži býva. Nevyhnutné je ešte podotknúť aké veľké množstvo ľudí na pohybuje na pláži počas dňa. Pripomínalo nám to niečo ako Čínu :D My sme síce nehľadali, ale určite sú niekde aj pokojnejšie pláže.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Dovča
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela