02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Skvelé :) ~ Recenzia hotela Orel (2*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Skvelé :)
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2013
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:24.09.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Skvelý hotel, veľmi milý personál a úžasné služby, chutná strava a čistá pláž :) Chcem poznamenať, že dovolenku sme mali sprostredkovanú cez CK SOLVEX a tým pádom im posielam veľké DAKUJEME za naozaj jednu z najlepších dovoleniek aké sme zažili!
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel sa nachádza hneď pri pláži čo je jeho veľké plus. Pláž je dlhá, skvelá na prechádzky, čistá s pozvoľným vstupom do mora čo ocenili hlavne naši známy s malým babatkom. Hotel je umiestený naozaj veľmi dobre, lebo hneď pred vstupom na pláž sa ide priamo na promenádu plnú obchodov a verte mi, aj tí, ktorí neradi nakupujú sa tam budu vedieť odviazať :D Je tam mnoho podnikov, predsa len sa nie nadarmo hovorí Slnečnému pobrežiu Las Vegas Bulharska.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Ubytovanie bolo komfortné, nečakali sme predsa 5*. A aj tak sme boli spokojní. Izby boli stále čisté, mali sme v nich dosť miesta, balkón sme mali s výhľadom na more, krásne východy slnka :)
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Všeobecne niet čo vytknúť. Personál bol veľmi milý, ústretový a naozaj čokoľvek sme potrebovali vždy boli k dispozícií. Upratovačky boli vždy usmiate, barmani veselí, dokonca sa s nami fotili :D
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Orel ani vedľajšia Astoria nemajú fitness, takže to sme boli trocha sklamaní, ale zase, šli sme si oddýchnuť. Každý deň bol nastavený čas na pláži pre ubytovaných, kedy si mohli ísť zahrať beach volejbal, takže ak ste si zohnali fajn partiu bolo športu a športu.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Stravy bolo až až :D Všetkého, rôzne druhy mäsa, cestovín, syrov, zeleniny. Inak, majú skvelú zeleninu. Vrelo odporúčame. Uprostred týždňa sme mali bulharský večer, kedy sme mohli ochutnať aj nejaké ich špeciality :) Raňajky boli skvelé, strava naozaj veľmi chutná a vyvážená
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž bola čistá, piesok horúci, ale to už asi neovplyvníme :D
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Damián
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela