02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Slušný socialistický hotel ~ Recenzia hotela Kotva (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Slušný socialistický hotel
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2015
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:18.08.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Hodnotenie je znížené o klamstvo cestovnej kancelárie, ktorá zavádza ohľadom stravovania - aj napriek tomu, že som si to viac krát overoval CK tvrdila, že dostaneme polopenziu aj posledný deň nakoľko odlet bol plánovaný až na deň po skončení turnusu v skorých ranných hodinách. Tiež nakoľko prichádzame do hotela po skončený večere nemáme nárok na ňu. Realita bola taká, že sa delegátka čudovala odkiaľ máme tieto informácie a skončili sme stravou v posledný deň - raňajky. Po príchode do hotela v prvý deň sme pred 23 hod. dostali balíčky - ževraj naša večera...Tiež hodnotenie je znížené o neskutočné cestovanie lietadlom tam a späť. Pri odlete sme sa opozdili o vyše dve hodiny nakoľko zamestnanci letiska v BA sú asi neschopní a nevedeli spočítať počet naložených kufrov do lietadla!!!!! Až to prestalo baviť kapitána lietadla a na našu radosť nás nechal vystúpiť z lietadla a osobne sme všetci si zobrali svoju batožinu a výsledok? Klasika všetko bolo v poriadku. Tiež lietadlo meškalo aj na spiatočnej ceste z Burgasu a odporúčam deťom obliecť mikiny nakoľko klíma tam funguje ako z vysavača - doslova vietor.... Neodporúčam kupovať tento zájazd veľmi skoro - v čase keď sa nevedia ešte odlety lietadiel do Burgasu a nazad. Budete okrátení o deň pobytu tým, že sa odlietalo až skoro večer. To je riziko kúpy zájazdu začiatkom roka. Potom čo sme prešli okolie a videli ako sú natlačené ostatné hotely na seba a možnosti ich športového využitia môžem konštatovať, že toto je jednoznačne najlepší hotel čo sme v danej oblasti videli. A to som náročný klient. Ak by som sa chcel vrátiť - tak len do tohoto hotela - aquapark, bazény...
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Výborná poloha, prakticky pri pieskových dunách pri mori. 250 metrov od mora.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Starší socialistický komplex, ale veľmi kvalitne zrekonštruovaný. V izbe chladnička, tv, funkčná klimatizácia, balkón, pekne zrekonštruovaná kúpelňa. Žiaľ malá manželská posteľ, tak som spal na prístelke pre dieťa, ináč by sme sa tam s partnerkou tlačili. V podstate nemám výhrady k ubytovaniu žiadne. V posledný deň do 12.00 hod. treba vypratať izby. Ale nie je problém ak letíte ako my ráno druhého dňa si kúpiť po 19.00 hod. deň dopredu na recepcii priamo izbu kde spíte od 12.00 hod. do 19.00 hod. za prepočet 15 eur na celú rodinu - naozaj super personál 1* na recepcii.
Služby:
Internet - otrasné WIFI... Asi komerčný zámer, lebo kvalitné WIFI bolo za peniaze...Upratovanie každý deň, usmievavé upratovačky, personál recepcie super - priateľský. Od hotela premáva vlačík po ceste do centra Slnečného pobrežia každých 15 minút, cena je 3 leva za dospelú osobu, deti do 2 rokov zadarmo a deti 2 - 6 rokov 1 leva - odporúčam za nákupmi, lebo na okolí nič moc a drahé!!!! Kúsok sa nachádza supermarket PENNY, kde sú ceny za minerálky, pivo.... polovičné ako pri hoteloch, len pozor Bulhari nemajú prechody pre chodcov a je tam obrovský kruhový objazd, treba sa naučiť ako prebiehať tam cez cestu :-) Je to adrenalínový šport. Bankomaty nehľadajte. Keď si chcete vybrať peniaze z bankomatovej karty, tak nezabudnite, že hoci Vaša manželka alebo manžel má prístup ku karte a vie pin kód, tak vybrať z karty môže v zmenárni len majiteľ s OP alebo pasom !!!! Samozrejme čo neminiete Vám zase zamenia nazad za EUR.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
V areály dva spojené bazény, jeden plavecký hĺbka 150 cm a druhý detský - super naozaj luxus, ktorý sme nevideli nikde na okolí. Veľké množstvo lehátok a slnečníkov samozrejme zadarmo k dispozícii. Neskutočne krásny detský aquapark - ktorý je súčasť hotela a je zadarmo. Otvrorený je od 10.00 hod. do 19.00 hod. Deti sa tam vyšantia. Tak isto lehátka a slnečníky - je ich dosť zadarmo v celom aquaparku. Fitness - nič moc za sumu 8 leva na hodinu... Zábava - každý deň večer sa koná detská diskotéka od 19.30 hod. do 24.00 hod. tak počítajte, že už Vám bude liezť to na nervy, nakoľko deti sa odtiaľ vytratia o 20.00 hod. a DJ si tam potom púšťa hudbu pre seba - síce super hudba ale kto chce mať kľud, tak to musí strpieť do polnoci. Českí delegáti si z toho urobili českú každo večernú show...
Stravovanie:
Polopenzia. Klasika slušný výber, raňajky od 07.30 hod. niekoľko druhov salámu, praženica, varené vajíčka, párky, výborný bulharský syr, plátkový syr, nejaké koláčiky, máslo, džem. My sme sa ustálili na klasike párky, praženica :-) Pre toho čo je tie nezmysli zdravej výživy - musli a pod. tiež výber, neobmedzené čapované džusy - pomarančový, višňový a jablčný, neobmedzená káva čapovaná, na večeru zmrzlina čo hrdlo ráči. Večera od 17.00 hod. tiež slušný výber - odporúčam niektoré domáce bulharské jedlá vyskúšať lyžičkou - lebo ich ochutenie nemusí naším zalúdkom vyhovovať. Na výber hranolky, ryža, zemiaky, kura, bravčové, rôzne špeciality... naozaj dá sa vybrať a doslova prežierať sa - tiež okrem kávy neobmedzené čapované džusy ako na raňajky. K tomu melón červený aj žltý, super koláčiky, slivky, polievka docela chutná, neobmedzený chlieb. Len pozor nevynášať jedlo - lebo jediný záporný článok v hotely - nechutne nesympatický a odmeraný ževraj manažér stravovania sa voči Vám začne správať ako gestapák... a ukazovať na pokutu 15 eur. Voda v izbách pitná - my sme ju pili celú dovolenku aj dieťa a nič nám nebolo. Dobre studená.
Pláž:
Bulharská :-) Kto chce lehátko 8 leva kto chce slnečník 8 leva...keď sú vlny my sme mali 3 dni na začiatku zákaz vstupu do mora...vlny boli asi také max. 60 cm asi plavčíci si zjednodušovali prácu...Plno rias...hotová džungla. Keď sa more ukľudnilo, tak voda čistá a vhodná aj pre malé deti plytká ďaleko do mora. Pivo výborne chladené 2,80 leva na pláži :-) Veľké mušle nehľadajte na brehu mora alebo v mori, ale stačí ak sa zložíte na pláži a začnete prehrabávať piesok pri deke. My sme si doviezli niekoľko kg krásnych celých mušlí. Na pláži hlava na hlave - možno to zapríčinila tohto ročná vlna utečencov lebo aj domáci povedali, že to tu nemali dlho - doslova hlava na hlave.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Milan
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela