02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Kotva (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:22.08.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Južna cast slnecneho pobrezia v blizkosti Nesebaru.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Izba bola čista, mali sme k dispozicii minibar, vyhlad bol na detsky a plavecky bazen , večer diskoteka pre deti do 23.00hod. penova party, kuzelnik. Je to hotel pre rodiny s detmi.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Upratovali nam kazdy den. Ak bolo treba vymenili uteraky, prezliekli postele. Nemôzeme sa stazovat. Personal usmiaty nie ako sme citali pred dovolenkou. Natrafili sme na tie spravne osoby :)Ak si zabudnete zehlicku na recepcii vam ju bez problemov pozicaju.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
Fitnes, sauna, biliard, stolny tenis , detske hojdačky, animatori sú k dispozicii pre deti kazdy den. V areali hotela aqapark .Deti santia a rodicia doplnaju tekutiny vo vodnom bare. Na plazi vela adrenalinovych športov / banan, padak, skuter, nafukovacie hrady atd. / Navstivili sme delfinarium vo Varne. Kedze sme sa s delfinmi nemohli odfotit ani sa ich dotknut,tak sme si cely ich program natocili. Kto nebol v Turecku tak odporucam ist na ponúkany vylet spojeny s nakupmi.Potrebny je pas.Do starej casti Nesebaru sme rano chodievali behavat pokial syn spal. Rano je tam tichucko no cez den rusno. Plno turistov, restauracii, obchodikov. Ak chcete nieco na pamiatku tak odporucam kupu v Nesebari. Ci uz v starej casti alebo v novej casti.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Nemali sme problem s ranajkami. Zelenina / uhorky, rajciny/ z ovocia to boli len pomarance, cerealie, prazenica, chlieb vo vajci, kto chcel mohol si urobit hrianky, spagety, tarhona, med, lekvare, kolaciky, salamy, sunky, krupicova kasa, parky, polievka, kompoty, syry atd. Ked nieco chybalo okamzite doplnili. Ale odporucam ist rano do 8 hod. potom je naval, ale da sa to zvladnut. Z jedalni sa nemôze vynasat jedlo, dava na to pozor pan pri dverach.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Na plaz sme chodili vedla hotela Oasis VIP CLUB .Krasne vlny. Vysantili sme sa hlavne syn /8 r./More teple , rybky plavali okolo nôh, velka zabava pre deti. Je pravda ze su tam spaky, ale na ktorej plazi nie su ked ho zahrabete do piesku nie je co riesit. Co sa tyka rias az jeden den sme mali ale vydeli sme ich len na fotkach. Mali sme to stastie ze sme prave vtedy boli vo Varne .
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Eva
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela