02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

dovolenka kúsok nad priemerom :) ~ Recenzia hotela Kalina Garden (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:dovolenka kúsok nad priemerom :)
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2013
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:31.08.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
celkovo sa nám dovolenka vydarila, spali sme, jedli a kúpali v mori :D jedno negatívum - veľmi rušné prostredie, hlavne v noci
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
250m od mora, ako je písané v info. Takými uličkami, časom nájdete najkratšiu. Prostredie mi prišlo také zanedbané, nebola mu venovaná veľká pozornosť, po ceste z letiska boli popri ceste odpadky, prvý dojem nie veľmi príjemný :D ale hotel bol čistý. Nevyv´hovoval mi akurát ruch, na ktorý som pripravená nebola. Dobudúcna vyhľadávam kľudnejšiu destináciu.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
nemám sa na čo sťažovať, čistá veľká izba s balkónom, odhlučnená, pokiaľ vám teda Rusi pod oknami alebo vo vedľajšom balkóne nevyziapovali. kúpeľna pekná, veľká sprcha, osprchovali by sa v nej aj traja naraz :D. Nevýhodou boli výťahy - iba 2. Bývali sme na trojke a mali sme dosť po tých schodoch, hlavne keď sme sa najedli.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
nepáčil sa mi prístup jednej recepčnej, ktorá sa ľuďom venovala s neochotou. Zvyšný personál veľmi príjemný, usmievavý. Akurát by som vytkla, že ani recepčná nevie odkedy sú raňajky a celkovo veľmi slabá informovanosť. Kby sme náhodou prvý den nestretli slováka, ktorý nám povedal čo sa kde nachádza a pod. tak neviem... potom sme si všimli brožúrku na izbe, v ktorej boli základné informácie napísané, ale keby som nevedela po anglicky tak mám smolu. Týmto zdravím delegátky zo solvexu, ktoré nám povedali akurát čo to o fakultatívnych výletoch. A nie je ako zistiť, že snack bar o ktorom sme z recenzii vedeli nájsť posledný deň dovolenky schovaný vzadu za bazénom :):)
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
animácie pre deti boli, pre dospelých program od 21:00 do 22:00. Animátori boli inak príjemní, ale mala som vyššie očakávania.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
najlepšie na svete!
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
pláž upratovali, bola som toho svedkom :D bohužiaľ sme mali polovicu dovolenky v mori riasy a medúzy veľkosti taniera :D ale nebolo nad večerné kúpanie v skoro 2-metrových vlnách :) vstup do mora inak veľmi pozvoľný, ideálne pre deti. Na pláži bol aj plavčík, ktorému pri žltej vlajke imponoval zvuk píšťalky :):)
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno::*
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela