02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Kalina Garden (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:46-60
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:september 2012
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:06.03.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
precitala som si vela recenzii ale neboli uspokojive a preto som sa chcela presvecit ci je to take zle. tento hotel odpoveda popisu .boli sme velmi spokojny,hotel na urovni.vsetko odpovedalo popisu az na atmosferu a naladu a ten spravny dovolenkovy pocit ,ktory si musi kazdy vytvorit sam.a vtedy sa dostavi aj to co ocakavame od dovolenky.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
napisane je ze je v strede diania ale dalo sa bol s nami aj 4-rocny vnucik a vsetko bolo v poriadku.na plaz to bola prechadzkalebo bolo treba aj pohyb po tolkom dobrom jedle.asi 5min na plaz bolo to super.a vecer bolo vsetko okolo nas tak bolo veselo.spat sa tiez dalo bolo super.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
krasne velke izby a hlavne ciste a kazdy den upratane ciste uteraky ,spokojnost
Služby:
starstarstarstarstarstar
pesonal mily a uctivy ked som potrebovala nieco pre vnuka boli ochotny ked bola aj zatvorena jedalen co kolvek nic nam neodmietli.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar
aimatori super starali sa o velkych ale aj o malych navstevnikov rozne hry sutaze vymyslali pre deti stale nieco zaujimave pocas celych dni a vecery sme pretancovali na detskych diskotekach.boli aj pre dospelych a velmi zabavne.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
pacila sa mi kuchyna bulhari maju podobnu kuchynu ako nasa takze dobre a chutne.jedla bolo strasne vela a ovocia to som sa na dovolenkach este nestretla tolkoto ovoci a to chodime 2kra rocne na dov.vzdy mam AI tento hotel ma prekvapil.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
nasu dovolenku sme vybrali len pre tuto prekrasnu plaz.pre nasho vnuka idealna piesok a cista voda.jedine co sme trosku banovali ze bol september.uz sa nedalo kupat do vecera ale ma to aj lepsiu stranku zase sme nieco viac videli.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:daniela iliziova
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela