02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Nikdy ~ Recenzia Grand Hotel Sunny Beach (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Nikdy
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:13.07.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Celkové hodnotenie podľa propagovania cestovných kanceláríí/ 4 hviezdičky/ nezodpovedá realite,zavádzajuce informácie
Poloha:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Blízko pláže,v strede letoviska s veľkým množstvom zábavy (kolotoce,diskoteky,restauracie,stanky so zabovou a oblecenim)
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Priemerný hotel s veľkým množstvom izieb, 12 poschodí s nepostačujúcou kapacitou výťahov /2/, hlavne v špičke( cas obedu vecere)
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Po prichode do hotela o 11:00 sme boli na ibu ubytovany az o 14:00 - tzn.bez jedla a tekutín,a vyuzitia sluzieb all inclusiv.Neochotny personal bez zivota najma v bare kde sa podavali drinky,vsade ocakavaju baksis.Zavadzajuce informacie z katalogu al inclusive len do 22.00 (nie 23:00),jeden casnik ktory pred koncom absolutne nastihal ,ani nechcel.Pozor na upratovacky miznu veci z izieb(kozmetika,oblecenie).Kava sa podava na ranajky a potom v case od 16:00 do 17:00 avsak s chutou kavy to nema nic spolocne ,"kolaciky" obycajne keksiky ,ak ste mali stastie tak sa uslo,pretoze rusi jedli vsetko.Na12 poschodovy hotel 50 lehatka na plazi,bazen katastofa lehatko na lehatku ,s malickym kuskom travnatej plochy.Nasa delegatka hotova katastrofa ,absolutna neochota riesit problemy .
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
za poplatky
Stravovanie:
motónna, skoro stále to isté, asi by to vadilo každému.doplnovanie len niektorych druhov jedal,ovocie - velmi malo doplnovane ,doslova bitka o jeden kusok ,ak ste stihli predbehnut rusov,na ranajky palacinky,na ktore cakate v rade najmenej pol hodiny.
Pláž:
ráno musite privstat a obsadit slnečník o 9.00 si môžete zaplatiť slnečník uz len na súkromnej pláži (12eur-slnecnik a 2 lehatka).Na pláži žiadna toaleta,sprcha. Spinava plaz (plastve pohare,ohorky) plaz , hruby a arogantny bulharsky sliedic,ktory dava len pozor na to ci mate pasik na ruke,.Bazén malý, málo miesta, studená voda.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela