02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Fiesta M (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:august 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:04.07.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
dovolenka priemerná. Určite nie za tie peniaze. Hotel to evidentne nezvládal. Kopa ožratých Rusov a Ukrajincov.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Poloha veľmi dobrá. Veľmi blízko pláže a plážovej promenády, ktorou sa za krátky čas dá dostať do časti plnej barov, diskoték a trhov. blízko hotela bol tiež supermarket.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Ubytovanie bolo priemerné. Izba dosť priestranná a presvetlená. postele pohodlné, teda okrem prístelky, tá bola katastrófa aj pre dieťa a nie to ešte pre dospelého človeka. Interiér je už na prvý pohľad starší a dosť opotrebovaný. škvrny na kobercoch či stenách sú bežné.
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
služby hotela boli dosť slabé na 4* a cenu akú sme zaplatili. Izbu nám upratali iba raz za celý pobyt a nepomohlo ani všimné, ktoré sme dali hneď na začiatku. K dispozícii bol iba jeden bar na recepcii a tam to bolo hrozné. Obsluha strašne pomalá a zo všetkého si robili iba srandu, neraz mali aj vypité. Asi po dvoch hodinách nalievali iba do plastových pohárov, lebo nikomu sa nechcelo tie sklenené ani len pozbierať, a nie to ešte poumývať. WC v bare strašne špinavé - popoludní sa tam bez gumákov ani nedalo vojsť. Recepčné tak isto neboli príliš ochotné. O spustenie trezora sme prosili štyri dni, napokon sme to vzdali. Veľkým plusom bola hotelová zmenáreň s výborným kurzom a veľmi ochotným personálom. Internet iba v lobby aj to často vypadával.
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Okrem jedného ping-pongového stolu vôbec nič. Program v hoteli žiaden. Ešte, že promenáda bola blízko. Hotelový bazén to bola skôr väčšia vaňa.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Strava bola priemerná. Veľmi chutná bola zmrzlina a plody mora. Ináč stále to isté dookola. Takmer vždy niečo chýbalo a bolo treba čakať. Často chýbali príbore alebo taniere. Najhoršie to bolo so šálkami na raňajkách. Ušli sa mi len dvakrát. Poraďte si ako chcete. Otrasné bolo to, že do reštaurácie vpúšťali aj ľudí v mokrých plavkách, takže neraz to bolo až nebezpečné.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž bola asi to najlepšie. Musím povedať, že bola ozaj čistá. Voda veľmi príjemná. Dva dni po nočnom daždi boli pri brehu riasy. Lehátka za poplatok, ale neboli potrebné. Piesok predsa nie je tak horúci, takže stačila deka alebo osuška. Na pláži dve volejbalové ihriská. Plážový bar síce platený, ale s veľmi príjemnou obsluhou a výbornou kávou.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Ondrej
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela