02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

hotel Condor ~ Recenzia hotela Condor (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:hotel Condor
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2012
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:15.08.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Pobyt v hoteli Condor na nas manzel, ja a syn zanechal velmi prijemne zazitky, boli sme spokojni.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel ma vybornu polohu, cca 20 m od vstupu na plaz, kde sa zacina promenada s neskutocne vela restikami, bufetmi, butikmi, kde sa da velmi dobre nakupit, neberte si zo sebou vela veci, ked pojdeme na rok, vezmeme si len doklady, peniaze, plavky, uteraky vobec, jedno tricko a kratasy, aj to len do cesty, naozaj sa tam da skvele nakupit.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
S ubytkom sme boli velmi spokojni, izby boli vkusne zariadene, ciste, kupelna s veckom (niekto pisal, ze je velmi mala) celkom priestranna a hlavne cista, akurat ze sprcha je otvorena, ale to nam vobec nevadilo, toaletak sme susili len raz...vyhlad sme mali na hotel Palace a na miestny supermarket, ale najlacnejsie je v makrete Zora, ktory je len par metrov od hotela.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Dievcata sa na ranajkach snazili, pribory dokladali hned, ako sa minuli, tiez taniere a misky a ciste. Ale co sa mi nepacilo, bolo to, ze zamestnanec hotela sliedil ako dravec, ci nebodaj nevynesieme zemlu z jedalne, je to opatrenie hlavne koli rusom, lebo ti si na ranajkach nalozia za vagon a sup s tym na izbu...no a na cely den maju potom vystarane...upratovacke som dala 5 eur, bola stastna ako blcha a upratovala nam kazdy druhy den.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Dali sa pozicat za celkom dobru cenu bycikle a tiez nieco podobne, ale na baterie...neviem teraz tomu prist na meno...boli sme pozriet v meste a v okoli. Na vylety sme nechodili, chceli sme si uzit hlavne more, ved koli tomu sme aj isli na dovolenku. No a na plazi bolo mozne zakupit si vodne atrakcie - banany..atd, len to bolo dost predrazene, na tom sme neboli, na promenade boli adrenalinove atrakcie, 5D kino, to sa nam pacilo viac.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Bolo z coho vybrat, sladke a slane pecivo, med, dzem, nutela, croasany, salamy, syry - tie maju velmi chutne, mlieko s cerealiami, ovocie, vacsinou jablka a melony, mali sme len ranajky a poviem, ze to bohato stacilo, cez den, ked nas nahodou chytil hlad, dotlacili sme sa perfektnym kebabom (velky 6 leva - 3 €), ja som ficala na plnenych zemiakoch (velky 6 leva - 3 €), pivo vyjde asi ako u nas a lacnejsie, ako kde musite vyberat, napr. obrovsky viedensky rezen s opekanymi zemiakmi + citron a maslo + cerstva zelenina stala 9 leva, na nase 4,60 €, polievky vobec nevedia varit, to sme po prvom pokuse uz neobjednavali. A zo stravy sme vobec nemali "nasledky" ako ma vystrihali v praci, tabletky na crevne problemy sme vobec nepotrebovali...mozno aj vdaka borovickovej dezinfekcii...
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Celkom cista, kde tu spaky, tomu ale nezabranite, inak smeti vyvazali kazdy den - vecer a ked bolo treba aj rano, more ciste, kde tu len drobna riasa, ziadne meduzy, plaz pieskova, dalej v mori sa dali vidiet krasne kraby a drobne musle. Co mi ale vadilo bolo to, ze na promenade pri plazi stale otravovali s letakmi na motokary..boli uz vlezli.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Monika
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela