02/33872835

kontakty Veľký piatok - Voľno

Recenzia Colosseum ~ Recenzia hotela Colosseo (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Recenzia Colosseum
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:skupina/partia
Termín pobytu:jún 2015
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:08.07.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Dovolenka v júni má svoje plusy aj mínusy. Natrafili sme na nie veľmi horúce počasie. Avšak cena bola vynikajúca. S hotelom sme boli celkovo spokojný. Personál milí a ochotní. Jedlo bolo chutné, vždy bolo z čoho vybrať. Pláž cca 75 metrov od hotela, pekná piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora. Voda bola v júni chladnejšia, ale keď zasvietilo slnko tak to bolo príjemné schladenie.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel je situovaný priamo v centre Sunny Beach, priamo pri promenáde. Pláž je vzdialená cca 50-100m. V blízkosti hotela je dostatok supermarketov, zmenárni Crown taktiež reštaurácii, barov a diskoték. Nám osobne hluk v noci neprekážal, nebolo to nič hrozné.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Voči ubytovaniu žiadne výhrady. Izby veľké, čisté a vkusne zariadené. Klimatizácia v cene. Veľké balkóny ( nie všetky s výhľadom na more ). My sme mali výhľad na more a hotelový bazén. Izby každý deň upratané, vymenené uteráky a poumývané a povysávané.
Služby:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel toho neponúka veľa. Viacmenej máte k dispozícii iba to, za čo si zaplatíte pred odchodom na dovolenku. Ako plus hodnotím masáže pri hotelovom bazéne.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Viacmenej všetko mimo hotel. V blízkosti nájdete všetko čo potrebujete pre aktívnu dovolenku.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
All inclusive splnil naše očakávania. Dostatočný výber, jedlo bolo chutné. Ak očakávate od all inclusive rezne a pečené holuby budete sklamaní. My sme boli s jedlom spokojný, dostatok nápojov od džúsov cez pivo až po vodku. Hladní a smädní nebudete.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž je 75 metrov od hotela. Je široká a dlhá, jemný piesok. Lehátka a slnečníky za poplatok ( 4 + 4 eurá ). Pozvoľný vstup do mora. Každých 200 metrov plavčík. Na pláži dostatok atrakcíí a reštaurácii ( požičovňa skútrov a pod. ).
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Tomáš
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela