02/33872835

kontakty Veľký piatok - Voľno

Celkovo spokojní ~ Recenzia hotela Colosseo (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Celkovo spokojní
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2016
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:21.07.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Celkovo sme boli s hotelom spokojní. Pred zájazdom som mala menšie obavy po prečítaní recenzií ale ostala som milo prekvapená. Hotel zodpovedal cene akú sme zaplatili. Ako plus hodnotím lokalitu, nakoľko Slnečné pobrežie je perfektné pre mladých ľudí. Hotel je umiestnení pri promenáde a zároveň veľmi blízko pláže. Niekomu môže pomôcť že v hoteli personál ovláda aspoň základné slovenské a české slová takže aj ľudia, ktorí nevedia po anglicky sa vedia dohovoriť. Personál bol milý, nebol s ním žiadny problém, aj keď zvládať nápor ľudí, ktorí považujú za potrebné ochutnať všetko čo je v reštaurácií, urobiť pri tom neporiadok im občas zobral úsmev z tváre. Hotel nie je vhodný pre ľudí, ktorí nemajú radi dôchodcov(teda hlavne ich správanie)
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Izba bola čistá, pravidelne každý deň uprataná(vymenené uteráky, uprataná kúpeľňa, upravená posteľ, pozmývaná zem). Dostali sme izbu akú sme mali, aj keď niektorí ľudia z nášho zájazdu dostali izby, ktoré im nevyhovovali. Hotel bol rovnako čistý a aj reštaurácia, upratovačky a čašníci sa snažili a nebol s čistotou ani najmenší problém. Osobne mi izba v porovnaní s inými 4* hotelmi pripadala skôr ako izba v 3*.
Služby:
Šport a zábava:
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Strava bola celkovo dobrá, niektoré jedla sa snažili meniť ale po pár dňoch sme už nemohli cítiť ani len blízkosť reštaurácie. Hotel má reštauráciu na 2.poschodí a veľmi malú terasu. Dojem kazia balkóny z izieb hneď pri terase. V čase keď bolo v reštaurácii najviac ľudí bol problém si sadnúť. Obedy a večere boli v podstate rovnaké(ryža, zemiaky, rôzne mäso, cestoviny, zelenina atď.) a na raňajkách sa dalo vybrať jedlo(sladké pečivo, jogurt, med, džem,palacinky, vajíčka na viac spôsobov, saláma, syry, zelenina, slaninka atď.). Osobne mi tam chýbalo ovocie na raňajky, na ktoré som zvyknutá ale to je len môj osobný problém. Káva bola z automatu a džúsy ani neboli džúsmi, skôr to bola sirupová voda. Rovnako na tom boli aj nápoje ako cola, fanta atď. Nie je ale problém najesť sa niekde mimo hotela, bulharsko je na slovenské pomery lacné a na každom kroku je pizza, palacinky, kebab a rôzne rýchle občerstvenia. Samozrejme reštaurácie sú jedna vedľa druhej a majú dobré ceny. Poobedňajší snack nebol nič extra, vždy bol jeden alebo druhy nejakého drobného občerstvenia(kúsky pizze, chlebíčky s nátierkou, sladké pečivo, zmrzlina bola vždy).
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Pláž bola asi minútu cesty od hotela, prístup bol dobrý a bola čistá. Vhodná pre rodiny s deťmi- je tam dobrý prístup do mora, zo začiatku smerom od pláže nízka voda takže deti sa tam môžu kľudne hrať :) Na pláži možnosť vodných športov.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela