02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

zatiaľ najhoršia dovolenka ~ Recenzia hotela Chaika Beach Resort (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:zatiaľ najhoršia dovolenka
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:20.07.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Boli sme z Bulharska sklamaní. Mentalita personálu bola zarážajúca. Nevedeli sa ani odzdraviť, nieže pozdraviť. Nebola žiadna hygiena, nezaslúžia si ani jednu hviezdičku. Ak sú toto služby na 4*, naše hotely sú aj 8*kové. Popri all inclusive sme minuli do 1000 € a domov sme si nič nedoniesli.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Priamo pri pláži, poloha super. Pešia zóna pred hotelom žila vo dne v noci, všade bary, diskotéky, ceny max. ako u nás, ale skôr o dosť lacnejšie. Máme plno zážitkov. Len hotel si vybrať iný... :(
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Za 70 m2 sme si priplatili na recepcii, inak by sme boli v malej diere s dvomi deťmi.Keby nebol smrad, izba by bola ušla.
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Deravé uteráky, smradlavé izby od plesní, zatuhnuto smrdiaceho koberca, izba bola zatečená. Reštaurácia špinavá, s nechuťou sme si sadali k stolom, nemenili obrusy, boli špinavé taniere, lepkavé príbory. Reštaurácia bola malá, čakalo sa v 15 metrových radoch na vchod a potom ešte aby ste dostali čím jesť.
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Vôbec nič.
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
11 dní tie isté raňajky, tie isté obedy a večere. Všetko bez chuti, často sa nedal rozoznať ani typ mäsa. Každý deň tie isté 3 druhy zákuskov, všetko podávané ako v chlieve. Strava zodpovedala poslednej krčme. All inclusive v Bulharsku nikdy viac!
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž bola pekná, udržiavaná. Bar na pláži však hrôza. Bol z dreva, celý zhnitý, všade vystávali klince, mali sme obavu z každého kroku. Bazény pri hoteli špinavé, čo je pri toľkých hosťoch normálne, ale tam sa vôbec nič nečistilo. Bolo veľmi málo lehátok, uteráky nám zhadzovali, každý deň sme museli platiť lehátka na pláži za 12 € = 2 lehátka a 1 slnečník. V mori sa nedalo kúpať, lebo bolo celé od burín.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:Ani
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?3x a viac za rok
Prejsť na stránku hotela