02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Perfektná dovolenka, nemám žiadne výhrady. ~ Recenzia hotela Azurro (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Perfektná dovolenka, nemám žiadne výhrady.
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2015
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:10.08.2015
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar
Rada by som vyvrátila všetky negatívne recenzie na tento hotel. Za celých 8 dní strávených v tomto hoteli sa nevyskytol žiaden problém. Personál milý, všetko čisté, jedlo chutné, čo viac si priať.
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Hotel je asi tak tri minúty od pláže. Všade navôkol sú obchodíky, kde sa dá kúpiť hocičo. Nesebar je cca hodinu a pol pešo od hotela popri pláži. Všade blízko, nič nám nechýbalo.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Ubytovanie na trojhviezdičkový hotel bolo bezchybné. Skriňa, posteľ, stolík, zrkadlo, nočné stolíky, balkón so stolom a 2 stoličkami, v kúpelni bola toaleta aj sprchový kút. Elektrika fungovala na kartu. Nič nám nechýbalo, nič nám nevadilo. Na izbu sme sa chodili vyspať. Ak Vám vadí milimetrová plieseň v rohu, poprípade odbitý kúsok zrkadla, mali by Ste sa nad sebou zamyslieť.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Jedným slovom - perfektné. Personál milý, priateľský, aj sme sa skamarátili s barmanmi. Keď sa na to pozerám ako sa správali k nám a ako ku arogantným ľuďom, čo za sebou nechávali neporiadok ako prasiatka (podľa hesla "Mám all inclusive, môžem si robiť čo chcem " ...), tak sa ani nedivím,že k niektorým ľuďom boli chladní. Treba sa správať tak, ako chceme, aby sa správali k nám. Bez problémov naliali hocičo sme si objednali, aj nám poradili keď sme chceli niečo vyskúšať, čo sme nepoznali.Upratovačka vcelku milá, poctivo pratala izby, jedinou nevýhodou bolo, že nerozumela po anglicky. Rukami nohami sa dorozumieť dá.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Neviem posúdiť, jediný náš šport bolo plávanie v mori a prechádzka do Nesebaru a zábavou bol večerný all inclusive ;) Ale bola tam posilňovňa a na pláži tie vodné športy.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
Mali sme all inclusive. Raňajky, obed, večera klasika. Dalo sa vybrať z hranoliek, fakt skvelej ryže, krokety, cestoviny,polievky, rôzne mäsá, mušle, kalamáre, fašírky, šaláty od výmyslu sveta, nakrájaná zelenina, tatárka, kečup, horčica, chlieby, pečivo, maslo atď. Vybrať sa dalo, nikdy nič neomrzelo. Naberali sme si plné taniere, jedlá chutili výborne. Pitie bolo aj k raňajkám, obedu, večeri - čistá voda, 3 druhy džúsov, pivo, biele víno, červené víno,čaj, káva, mlieko.Od 11 do 23.00 bol allinclusive v lobby bare a v bare pri bazéne. Poobede bola otvorená barbeque reštaurácia (pizza, cestoviny, zmrzlina). Ochutnali sme len pizzu - táto JEDINÁ vec z CELEJ DOVOLENKY sa nám nepáčila. Inak blízko hotela je jeden stánok, kde sa 3 leva robia skvelú pizzu. Ale fakt že skvelú. Čo sa týka tanierov, áno, sem-tam boli obité, ale čo čakáte keď za sezónu sa im tam vymenia stovky náštevníkov ?? Špinavé riady som si nevšimla, maximálne tam boli fľaky od vody. OD VODY, to sa stane aj doma.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Blízko hotela, delená na platenú časť a neplatenú. Za ležadlá aj slnečníky sa platí. Piesok bol čistý, jemný, na obed a poobede veľmi horúci. More čisté (doteraz som nepochopila ako niekto môže povedať, že je špinavé more keď sú tam riasy a medúzy, príde mi to celkom vtipné, keďže riasy sú bioindikátory čistej vody, a presne tieto živé zložky mora majú liečivé účinky na kožné ochorenia ako sú akné či psoriáza). Prvé tri dni bola na mori červená vlajka, čo znamená vysoké vlny, plavčíci púšťali ľudí do mora iba po kolená, čo nás trochu mrzelo, lebo sme si chceli zaskákať vo vlnách, ale čo už, pravdepodobne mali na to pádny dôvod.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Miška
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela