02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Atos (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2014
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:08.09.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Boli sme veľmi spokojní s dovolenkou. Vychytali sme ju last minute, takže vzhľadom na cenu bola dovolenka vynikajúca. Za celý pobyt sme sa s ničím pohoršujúcim a negatívnym nestretli. Určite by sme sa do tohto hotela opäť bez váhania radi vrátili.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel je blízko všetkého, čo sme chceli vidieť. Približne 10 minút normálnou chôdzou od pláže. Do centra a aj do prístavného mestečka Nesebar to bolo asi na 15 - 20 minút takým vláčikom, ktorý premával asi 3x za hodinu a za zanedbateľnú cenu.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Ubytovanie bolo tiež dobré. Doslova obrovské izby trochu pôsobili prázdno, vzhľadom na to, že tam boli dve postele, nejaké skrine a stôl, ale prišli sme na dovolenku pri more a za zábavou, nie ležať celý deň na izbe, takže nám to bolo viac menej jedno. Každá izba má priestranný balkón s plastovým stolíkom a dvomi stoličkami.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Čo sa týka služieb, boli sme tak tiež spokojní. Každý deň vynášajú smeti z izieb a dvakrát za týždeň menia uteráky. Personál je príjemný, nestretli sme sa s žiadnym neochotným prístupom. Dokonca sme boli milo prekvapení, že nám rozumeli aj po slovensky a keď nie, tak po anglicky jednoznačne áno.
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel nemá vlastných animátorov a teda nebol ani večer žiadny program, ale nepovažujem to za nejaké negatívum. Celý deň aspoň hrala hudba pri bazéne a každý večer sme si urobili vlastný program.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Mali sme len raňajky, ale dobre sme urobili. Každé ráno bolo to isté, dalo sa vybrať, ale museli sme doslova "striehnúť", kedy prinesú niečo a rýchlo si ísť nabrať, lebo každý na to čakal. Dokonca sme si tam dali raz obed a oľutovali sme. Pizza bola polotovar, iba upečená v trúbe a bolognese špagety boli len s kečupom a so syrom, takže nič moc. Ale blízko hotela je to plné reštaurácií, kde sme sa veľmi lacno a chutne najedli.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž je piesočnatá a dosť špinavá. Všade je veľa ohorkov od cigariet, vyplavené chaluhy z mora a sem tam nejaké štuple z fliaš, ale inak väčší odpad nie.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:vynikajúci
Vaše meno:Elena
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela