02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

hodnotenie ~ Recenzia hotela Sv. Valentin / Elena (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:hodnotenie
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2009
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:07.01.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Ubytovanie celkom v pohode pre nenáročných
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Neďaleko pláže, len šlapať cez duny nie vždy vyhovuje každému, videli sme tam rodinky s malými deťmi, ktoré nevládali. :-) Do centra to nebolo ďaleko, blízko celkom slušné obchodíky a reštaurácie - len treba pohľadať.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Vcelku čisto, slušné vybavenie izby (televízor, chladnička, sušiak na bielizeň), upratovanie fajn.
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Ak sa nástenka s fakultatívnymi výletmi dá považovať za službu - no povedzme. Na recepcii občas pofajčievala mladá dievčinka, ktorá nám však nevedela poskytnúť žiadne informácie.
Šport a zábava:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Šport žiadny, ak nerátam maličký bazén spolu so susedným hotelom, v ktorom po väčšinu nášho času nefungovala vírivka. Zábava - trikrát za pobyt nám bol zorganizovaný "zábavný večer", ktorý pozostával z jedného dídžeja, produkujúceho domáce hity a vychytávky typu ABBA, CC Katch, Boney M a podobné, v horšom prípade ich sám spieval karaoke. Hôza. Zabávali sa iba priopití domáci hostia. My sme pre istotu vždy vyrážali do mesta, keď sme videli, že si vybaľuje aparatúru. "Zábava" trvala aj do polnoci, zabudnite, že sa vám deti vyspia ako máte izbu smerom k bazénu. :-)
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Nemali sme zaplatenú stravu, tak sme sa občas chceli najesť v reštaurácii. Na jedlo sme čakali dlho aj keď boli takmer všetci hosti von a reštaurácia bola prázdna. Dokonca sa nám niekoľko krát stalo, že nám nevedeli pripraviť jedlo, hoci ho mali na jedálnom lístku. Personál dosť neochotný.
Pláž:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Piesok, lehátka a slnečníky za poplatok - my sme mali vlastný. Celkom čisto, v mori boli iba raz riasy, keď viac fúkal vietor a boli väčšie vlny. Slušné vybavenie občerstvením (niekoľko stánkov s teplými jedlami, pitím za dobré ceny) aj zábavou (kadejaké vodné zábavky)
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:EvaW
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela