02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

HOTEL ELENA ~ Recenzia hotela Sv. Valentin / Elena (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:HOTEL ELENA
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2010
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:14.08.2010
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Mala som výhrady, ale nie až také, aby sme sa tam nevybrali opäť alebo neodporúčali.. Na to, že keď sme kupovali zájazd a mali sme už minimálny výber čo sa týka Prímorska, tak to vyšlo dobre, najmä poloha hotela, čo sme ocenili až tam..
Poloha:
starstarstarstarstarstar
Zistili sme, že sme mali šťastie, lebo sme boli blízko severnej pláže, ktorá je všetkými označovaná za lepšiu. Do mesta to bolo 10 minút, ale obchodíky a minimarkety sú pár metrov od hotela, takže super. Prímorsko ako také je občas neupravené, veľa rozostavaných hotelov, čo trochu kazí dojem, ale to sme vedeli.. To bolo prvý raz, čo sme sa nemuseli báť, že keď si dáme čokoľvek od zmrzliny cez pivo, že by to bolo drahšie ako u nás.. Tie ceny robia dovolenku v Prímorsku neskutočne príjemnú.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Hotel má 3 roky, takže je nový, potešili ma také praktické veci ako lavor na pranie vecí, na balkóne sušiak.. izba pekná, útulná, akurát v čistote sa nepretrhnú, tak do rohov nepozerajte s lupou, ale na bulharsko to bola určite dobrá úroveň.. Akurát sprcha je riešená iba zasadením v stene, čiže žiadny sprchový kút alebo vaňa, ale voda odtekala v pohode, takže s týmto sme problém nemali. Prádlo a uteráky nám vymenili 5. deň, čiže v strede pobytu.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel má spoločný bazén s vedľajším hotelom Sv. Valentín, ktorý je na rovnakej úrovni, aj reštaurácia je spoločná. Bazén je super, ale keďže je malý, tak je dobrý len na osvieženie a posedenie si v jacuzzi. Ak máte deti, ktoré sú naučené jašiť sa v bazéne alebo aj vy, určite nechoďte do takýchto menších hotelov, ktoré ak majú bazén, tak maličký ako my. Pri viac ľuďoch to môže byť nebezpečné. Trávili sme tam niekedy doobedia, ale chytiť si lehátko, je dosť náročné, pretože ich je tam asi 10.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
My sme nevyužili nič, ale na pláži boli masáže, možnosť zahrať si volejbal, vodné skútre a podobné veci.
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Zaplatili sme si raňajky, i keď sa to na ich ceny neoplatí, ale bolo to čisto z pohodlnosti. Menili sa akurát pokrmy z vajíčok, že raz varené, praženica, volské oči, inak vždy jeden druh pečiva, dva druhy syra, dva druhy salámy, chlieb vo vajíčku, párky, džem, paradajky, uhorky, olivy, maslo a nápoje.. Stále to isté, ale nám to úplne stačilo.. Možno jedna výhrada, že mohlo byť ovocie. Ale dopĺňajú stále, takže sa nikdy nestalo, že by tam niečo bolo o 8 ráno a o 9 už nie.. V Elene varili lacno a dobre, ale večere by som si nedoplácala, pretože dostanete jedno jedo, žiadny výber. Vzhľadom na to, aké výborné, lacné možnosti stravovavania v Prímorsku sú, ľutovali by ste to, lebo je tam veliký výber reštaurácií, dokonca 100 metrov čisto slovenská reštaurácia...
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Boli sme v Prímorsku prvý raz a boli sme radi, že sme boli blízko severnej pláže, ktorá je podľa všetkých lepšia ako južná. Môžete ísť dvomi cestami, jednou cez pieskové duny, ktorá je kratšia alebo druhou pohodlnejšou, tá je tých 8 - 10 minút.. Severná pláž je väčšia, je tam WC, sprcha, bufety... Slnečník sme si kúpili, aby sme zaň nemuseli platiť každý deň 5 leva.. Náš stál 8 leva...
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela