02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Úžasná dovolenka ~ Recenzia Penzión Sim (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Úžasná dovolenka
Váš vek:19-25
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:júl 2011
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:08.07.2011
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Dovolenka bola skvelá, určite by sme sa tu chceli raz vrátiť, bolo to tu veľmi lacné.Všetkým odporúčam :)
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Poloha dobrá, trochu ďalej od severnej pláže, k južnej je spomínaných 350 m akurát tak vzdušnou čiarou. Blízko k hlavnej obchodnej ulici. Hneď veďla aquapark.Nie je taký rušivý ako sa často spomína aj keď sme mali izbu smerom k nemu.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Penzion je nový, moderný, jeden z najkrajších v Primorsku, v príjemnej lokalite vedľa aquaparku. Izba bola veľká, vybavená drevom, kúpelka bola pekná ale všetko v jednom, sprcha bola veďla záchoda, nebol tam záves ani sprchový kút. Tým pádom bolo všetko mokré. To je jediné čo by som vytkla izbe. A ešte nevýhoda, že sa pri sprchovaní menila voda z teplej na studenú čo mi dosť vadilo. Trochu chýba klimatizácia.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Personál je veľmi milý, upratovačky aj čašníčky, usmievajú sa až priveľmi. Izbu nám upratovali každý deň, vymieňali raz aj postené prádlo. Snažili sa rozprávať po slovensky. Zvlášť by som vypichla jednu čašníčku ktorá vylepšila renomé všetkých ostatných, bola veľmi milá, prívetivá, snažila sa vždy pomôcť a v obsluhe bola najlepšia :)
Šport a zábava:
starstarstarstarstarstar-blank
Hneď vedľa Simu bol aquapark, otvárali ho o 10.00 a zatvárali o 19.00. Vstupné na celý deň asi 25 Lv. Na pláži sa dali využiť skútre, bycikle, banán, rogalo, člny loďky a podobne. Je tu veľa zábavných podnikov, barov a diskoték. Dalo sa ísť aj na výlety cez cestovku. Určite sa oplatí ísť do Sozopolu na výlet cez cestovnú agentúru. Je to perfektný výlet po Starom meste Sozopol zakončený super večerou v reštauráci Flamingo s večerným 4 hodinových programom . Cestovka organizuje aj výlety do Istanbulu, výlety na loďkách, plavby po rieke Ropotamo a mnoho ďalších.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Penzión má vlastnú reštauráciu do ktorej dostanete 10% zľavu. Varia tam každý deň menu, jedlo ako v celom Bulharsku je veľmi lacné. Porcie také akurát. Jedinú chybu má obsluha keď nosia jedlo po jednom, nedonesú obidvom naraz ale iba jednému.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláže sú dve severná a južná. Južná je vhodná skôr pre malé deti, more je veľmi plytké ale občas plné červených rias. My sme si viac oblúbili severnú pláž bola krajšia,väčšia, boli tam väčšie vlny, plno barov a reštaurácií. Na konci pobytu sa v mori objavili malé medúzy.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Janka
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela