02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Recenzia ~ Recenzia hotela Prestige City II. (4*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Recenzia
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:august 2012
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:23.08.2012
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Poloha:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
HOtel je situovaný medzi dvoma rozostavanými stavbami, ktoré chátrajú a tak potom vyzerá aj okolie hotela. Priamo v komplexe je jedna rozostavaná budova, na ktorú sa môžu pozerať aj hostia ubytovaní v druhej časti hotela s výhľadom na bazén. Hotel sa nachádza asi 20 min. pešej chôdze od centra Prímorska. Cesta do centra vedie cez rozbité chodníky, rozpadávajúci sa most, popri budove, ktorá smrdela ako čistička odpadových vôd.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Izby sú vkusne vybavené, my sme mali šťastie, že sme mali izbu orientovanú na opačnú stranu, ako bol bazén, kde do neskorých hodín dosť hlasno hrala hudba, ale to k dovolenke patrí. Boli sme radi aj z toho dôvodu, že sme mali malé deti.
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Personál hotela bol maximálne neochotný. Ak ste sa ich dačo opýtali, robili sa, že vám nerozumejú, alebo sa začali baviť s niekým iným a vás ignorovali. Miestami mal človek pocit, že my sme tam pre nich, nie oni pre nás. upratovačky upratali iba to, čo bolo vidieť, niektorým neupratovali každý deň a ani nevymieňali uteráky a posteľné prádlo.
Šport a zábava:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Zábava bola priemerná, cez deň bol 1X aerobik alebo skôr strečing v bazéne a poobede bolo vodné pólo. Večer bola zábava pre deti a disco.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Boli sme sklamaní. Stravovanie nebolo podľa nás all inclusive, ale plná penzia. Okrem raňajok (7.30-10.00), obedu (12.00-14.00)a večere (18.00-20.00), kde bolo asi 7 druhou jedál bolo o 16 hod. občerstvenie, kde nám ponúkli každý deň pizzu a chlebíčky so syrom a uhorkou. To bolo všetko. Medzi tými 7 druhmi boli zemiaky, ryža a špagety, ktoré sme mali 12 dní každý deň na obed a večeru. Bolo aj ovocie slivky, nektarinky a melón a asi 3 druhy koláčov. Nápoje by sa dali hodnotiť AI, ale pri bazéne v bare ste si museli všetko platiť sami. A ak ste si večer k bazénu doniesli nápoj, tak im to vadilo.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pláž od hotela nie je 50 m ako uvádzala naša CK, ale takých 150 m. Cesta ako po púšti so zoschnutými kriačikmi. Inak pláž a more boli super.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela