02/33872835

kontakty Sobota - Voľno

Hodnotenie ~ Recenzia hotela Plovdiv (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2017
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:12.08.2017
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstarstar-blank
Dovolenka bola super,určite by sme sa tam radi opäť vrátili.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel je situovaný na severnej pláži,keď je tam veterno,sú na mori veľké vlny,komu to nevyhovuje,môže ísť na južnú pláž,kde je vietor miernejší a aj vlny sú tam oveľa miernejšie.Dostanete sa tam po pobrežnej promenáde,ale trvá to asi 20-25 mín peši alebo skratkou cez mesto cca 10 mín peši.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Kategória hotela zodpovedá čistote na izbách,upratovačky upratujú každý deň,ale niekedy prídu už o 8.30 hod,takže kto si rád pospí dlhšie,nech zavesí na dvere ceduľku NERUŠIŤ.
Služby:
starstarstarstarstarstar-blank
Prvú noc sme nespali,lebo na izbe bola stará chladnička,ktorá bola veľmi hlučná,ale na druhý deň som to reklamovala u delegátky,tá to potom riešila s prevádzkarkou a poobede sme už mali na izbe celkom novú chladničku.Takže problém vyriešili veľmi rýchlo.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Stravovanie:
starstarstarstarstarstar
V hoteli raňajky chutné,každý si príde na svoje,na bufetových stoloch bolo jedla dostatok.Hotelová reštaurácia je chutná,ale nebol veľký výber jedál.Za rohom hotela je super česká reštaurácia za dobré ceny,naopak v meste je BISTRO SLOVAKIA dvakrát drahšie ako v českej rešt.- ceny dokonca vyššie ako na doma.V meste sa najete na každom kroku- chutné,lacné jedlá a dosť veľké porcie,väčšinou je všade aj jedálny lístok v češtine.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Severná pláž je trocha užšia,niekedy je hlava na hlave a keď ležíte na osuške a deti behajú okolo vás alebo prechádzajú neohľaduplní dospelí,tak máte piesok až medzi zubami a v ušiach- no všade.Keď prídete na pláž neskôr,miesto už tažko nájdete.Južná pláž je oveľa priestrannejší,je tam dostatok miesta a nie ste všetci na kope.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:Janka
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela