02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hotel Orios ~ Recenzia hotela Orios (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hotel Orios
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:jún 2016
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:03.07.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Dojem z hotela bol zmiešaný. Neviedla k nemu cesta, ale chodník áno. Polovica nebola dostavaná, ale druhá polovica bola z vonka veľmi pekná. Izby boli krásne, nové. Nové vybavenie, nový vankúš, paplón, uteráky, LCD TV s možnosťou USB vstupu, voči izbám sme nemali naozaj žiadne výhrady. Strava bola slabá, určite to nebol all inclusive len plná penzia s nápojmi. Nápisy v hoteli boli v slovenčine, polovica personálu bola zo SR.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel je naozaj 5 minút od severnej pláže, od južnej pláže je asi 25 minút vzdialená. Južná pláž je pokojnejšia, vhodnejšia pre deti, na severnej pláži sme mali 6 dní červenú zástavu a obrovské vlny. Od promenády je hotel vzdialený asi 15-20 minút.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar
Izby boli nové, krásne zariadené, pravidelne upratované, kúpeľne pekné, sprchový kút - spodok murovaný s nový sprchovým závesom. WIFI na celom hoteli bezplatne. Bazén nebol moc veľký ale bol čistý. Nemali sme naozaj žiadne výhrady.
Služby:
starstarstarstarstarstar
Časť čašníkov bolo zo SR, časť boli domáci. Nebol problém načapovať vodu alebo sódu aj do fliaš, keď sme šli na pláž. Pre deti tam nebolo nič, pri vedľajšom hoteli boli dve hojdačky, tie využívali aj deti z hotela Orios. Upratovačky boli milé, nebol s nimi žiadny problém.
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel neponúkal v tomto smere nič.
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Strava bola slabá. Ešte aj na bulharský all inclusive. Bola to skôr plná penzia s nápojmi. Na raňajky bolo všetko (pečivo, maslo, džem, med, paradajky, uhorky, melón, viac druhov salám, pár druhov syrov, paprika, vajíčka, párky, chlieb vo vajíčku) to bolo každé ráno. Na obed bol výber z troch jedál aj na večeru. Varili dobre, len na all inclusive bolo veľmi málo druhov jedál a ani nebol priestor na viac druhov jedál. Jedlá obmieňali, veľmi často boli ryby, pravidelne bolo mäso, či už kuracie, bravčové dokonca aj jahňacie. Každý deň bol len jeden druh šalátu, a okrem hranoliek jeden druh prílohy. Čo sa týka nápojov bolo pivo, sóda, voda, sladké vody (čerešňa, jablko, pomaranč) tonik, víno červené a biele, a tvrdé bolo mentolové, vodka, biely rum, klasický rum a ešte jeden druh.
Pláž:
Severná pláž bola v rámci možností čistá, boli tam aj možnosti stravovania, len more bolo divoké a zo 7 dní sme mali 6 dní červenú zástavu, takže kúpanie bolo obmedzené. Južná pláž bola ďaleko, ale bola čistá, more pokojné, ideálne pre deti. Človek musel prejsť niekoľko metrov, aby bol vo vode aspoň po kolená. Tam sa dalo aj plávať. Väčšinou bola zelená alebo žltá zástava.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:dobrý
Vaše meno:Miriama
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?
Prejsť na stránku hotela