02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Sklamanie ~ Recenzia Primorsko del Sol [ex. Grand Hotel Primorsko] (5*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Sklamanie
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:júl 2013
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:02.08.2013
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Pri tom koľko sme zaplatili a čo bolo v popise sme čakali oveľa viac.Oddýchli sme si ale boli sme sklamaný.Bulhari sa ešte majú čo učiť čo sa týka cestovného ruchu. Veľmi by sme zvažovali či ešte absolvovať nejakú dovolenku v Bulharsku.Pochváliť musím delegátku ktorá sa veľmi snažila,bola ústretová vždy sme ju zastihli a všetko riešila promptne.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel je umiestnený dosť blízko k pláži.Je to približne 200-300m. Normálnou chôdzou sme boli pri mori za 5-10min.
Ubytovanie:
starstarstarstarstarstar-blank
Hotel je celkom nový a zachovalý. Naša izba bola pekná priestranná s výhľadom na more. Kúpelňa tiež pekná moderná, vaňa aj sprchový kút.Na balkóne aj sušiak čo sa dosť hodí.Posteľ veľká priestranná ,ale prístelka je len rozkladacie kreslo, dosť nepohodlné.
Služby:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Čakali sme oveľa viac.Upratané sme mali každý deň,aj keď nie vždy rovnako dobre.V izbe je koberec ale vysávač tam asi nepoznajú.Personál v jedálni boli študenti ktorý sa síce snažili,ale v podstate im bolo všetko jedno.Keď sme niečo vybavovali bolo to nekonečné.
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Veľmi slabé.Jeden biliard a pingpongový stôl.Na tak veľký hotel úplne nedostatočné. Jedine fitko na slušnej úrovni.Hotel nemá žiadne ihriská pre deti už vôbec.Animátorku sme videli len raz pri večery.Pre rodiny s deťmi tento hotel nie je. Tenisové kurty ktoré mali byť v blízkosti hotela sme za celí čas nenašli.
Stravovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Strava bola dobrá a bolo jej dosť aj keď niekedy málo dochutená.Problém bola jedáleň a obslužné pulty ktoré kapacitne vôbec nestačili na tak veľa ľudí.Často sa stalo ,že sme si nemali kam sadnúť.Chýbali taniere príbory a malé lyžičky len plastové alebo žiadne.
Pláž:
starstarstarstarstarstar-blank
Pekná veľká s pozvoľným vstupom do mora vhodná pre deti dosť dlho je malá voda.Pláž je dosť dlhá a každý si vyberie čo mu vyhovuje.More pekné čiste s času na čas sa vyskytla tráva a riasy ale to k moru patrí. Medúzy sme tam nemali.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:neprimeraný
Vaše meno:
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?menej ako 1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela