02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Hodnotenie Flirtu *** ~ Recenzia hotela Flirt (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Hodnotenie Flirtu ***
Váš vek:35-45
Zloženie cestujúcich:rodina
Termín pobytu:jún 2016
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:18.07.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Pekna oblast ale maju co robit aby to bolo pre turistov zaujimave.Sluzby tam maju tak 20 rokov pozadu aj okolie neupravene a ked ste na voziku alebo mate kociar- tak mate o trapenie postarane.Obrubniky na kazdych 20tich metroch a 30-50 cm vysoke bez plosin pre kolesa.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
OK
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
ubytko ok az nato,ze kupelka jak na protialkoholickom lieceni- umyvadlo, WC a sprcha visiaca zo steny nad nimi.Ked sa clovek sprchoval tak cela komplet kupelka bola osprchovana a nebolo tam nic s cim by to clovek utrel.Ani mop! Takze ste z kupelky museli na uterak vystupit a ako n arohoz a utriet nohy aby ste v izbe neamli tiz bazen a ked sa tak 3ja ludia osprchovali tak do rana sa to susilo.Ani protismykova podlozka pod sprchou nebula.Kupili sme si vlastnu lebo moje dieta tam pri sprchovani stale niekolkokrat spadlo .Cela ta sprchovacia hygiene mala traumatizzujuci dopad na decko este 2 tyzdne po prijazde z dovolenky som ho nevedela dostat do vane.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Hotel cisty ale clovek sa tam citi ako na private alebo intraku na strednej skole.Majitel sedi vecne pri vchodovych dverach a sleduje co nesiete alebo vynasate a diktuje c s tym aby ste mu nezaspinili izbu.Nebodaj sa dieta dotklo palcekom jeho auta pred hotelom- to uz infarkt chytal.Mala som pocit,ze musim male decko nahanat a strazit lebo na mna v kuse ktosi krivo kuka.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
toto velmi neviem ohodnotit lebo som bol a s babatkom ale asi moze byt.Su tu ihriska, bazeny aj vodne zabavyk dispozicii.Oblast zila nejakym folklornym festivalom prave tak vecer mali turisti moznost posediet si v amfiteatri a sledovat nejake program.
Stravovanie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
V hoteli sme mali zarezervovane len ranajky a som rada lebo aj tie boli sice vo forme svedskych stolov ale dost chudobne a vecne to iste.Nehovoriac o tom,ze z potravin majitel nakupil tie najlacnejsie variant.Ak sa chcete zdravo stravovat tak zabudnite.Chlieb len biely aj to taky ako nas sendvic.Mne to prislo ubohe a po 5tych ranajkach som uz na nic z ponuky nemala chut.
Pláž:
starstarstarstarstarstar
Severna plaz blizko a vhodnejsia pre mladych ludi na dovolenke s priatelmi koli zabave.Dost drsny pristup na plaz strme schody alebo strmy zraz /cesta. druha juzn aplaz as do 15 min pesi- vhodnejsia pre rodiny s malymi detmi.Ozaj pekna plaz a krasne a pokojne aj ked s vlnkami more.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:A.Robova
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za 2 roky
Prejsť na stránku hotela