02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

Bulharsko ano, ale hotel central plaza Pomorie nikdy viac... ~ Recenzia hotela Central Plaza (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:Bulharsko ano, ale hotel central plaza Pomorie nikdy viac...
Váš vek:26-34
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:august 2014
Trvanie:9-12 nocí
Dátum pridania:23.08.2014
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Plni ocakavania skveleho ubytovania v 3+ hotely sme ostali velmi sklamani. Do hotela central plaza pomorie sa uz urcite nikdy v zivote nevratime! Vid dalsie riadky.
Poloha:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Poloha je v skutocnosti cca 250 m k najblizsej preplnenej plazi a asi 400 m do hlavneho rusneho centra. Vseobecna poloha je vyhodna len pre obchody s potravinami a autobusovu zastavku, inac su okolo iba nedostavane alebo rovnako vysoke dalsie hotely, tym padom ziaden normalny vyhlad z okna.
Ubytovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Izby pekne, nove, moderne, ale s kopou nedostatkov na hotel 3+! Co bolo dobre: uzka a dlha izba, tym padom sa nenahriala od slnka ani pri vypnutej klime. LCD TV s asi 150 programami, samozrejme zbytocne. Co boli nedostatky na 3+ hotel: velmi slabe odhlucnenie izby od ostatnych izieb, hlavne cez kupenu sa siri zvuk z vedlajsich izieb - vzdy je velmi pocut, kedy su susedia v kupelni a pocujete najme ich sprchu,wc a vetracky. Dalej velmi zle riesene osvetlenie izieb - zle umiestnene svetla a slabucke ziarovky, takze vecer je aj pri zapnutom svetle velke sero a nedaju sa robit veci narocne na svetlo, cize asi iba ist spat. V kupelni sa nenachadza zasuvka 230V, cize spotrebice v kupelni neprichadzaju do uvahy. Nemali tam v celom hotely ani predlzovacku. Vsetky vypinace su zapojene opacne - zapinaju sa smerom dole. Matrace sa posuvaju na posteli, lebo nemaju ziadnu zabranu. Dalsie nedostatky nema vyznam pisat...
Služby:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Skoda, ze tu nie je hodnotenie stupen 0, lebo by som ho dal, a mozno skor minus x, pretoze tento hotel 3+ podla mna neponuka ziadne sluzby. Ak si musim ja urobit kopec veci sam, tak toto je uz na vazne zamyslenie. Za 12 dni ubytovania upratovacka vysavala iba raz izbu, iba raz prezliekla periny a iba raz umyla kupelnu, ktora bola denne od hromady piesku z plaze, z uterakov, z plaviek a pod. Vlastne co (ne)robila upratovacka kazdy den? - tak iba vyniesla kos a dodala najlacnejsi toaletny papier na 3 pouzitia. Vrchol bol, ze sme si museli kupovat vlastny toaletny papier, pretoze ten ich nevydrzal ani na 3 pouzitia. Museli sme si pytat dva toaletne papiere. Jeden den dokonca upratovacka zabudla na nasu izbu a nevyniesla kos a dodat toaletny, cize museli sme ju zhanat az vecer. A uplna katastrofa restauracne sluzby v hotelovej restauracii. Personal absolutne neprofesionalny, su to obycajni amateri, plateni za sedenie na riti, za fajcenie pocas pracovnej doby a za neustale ziadosti z nasej strany o doplnanie priborov, tanierov a jedal na ranajky. Sluzby restauracie jedna hroza. Komu toto nevadi, nech sa paci, hotel je vas!
Šport a zábava:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Neboli sme si vedomi nejakych sportovych a zabavnych aktivit v hotely a v jeho okoli, takze to neuvaduzam.
Stravovanie:
starstar-blankstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Mali sme predplatene ranajky, za ktore sme si priplatili spolu ako par cca 140€, co je asi 280leva a nase ranajky kazde rano mali hodnotu asi 2 leva. Tento hotel 3+ asi netusi, co znamenaju bufetove stoly s vyberom potravin, pretoze ponukat dookola 8-10 potravin bez ovocia, peciva, horcice, kecupu, majonezy, a kopec kopec dalsich potravin, je vrchol. Komu nevadi jest kazde rano iba biely chlebosendvic a studene volske oka, popr. varene vajicka, nech sa paci, hotel je vas. Cize ranajky dokopy ziadny vyber, v hoteloch s jednou ci dvoma * je lepsi vyber (a to nehovorim o ranajkach na slovensku cez zlavove pobyty, su 1000 krat lepsie) Hotelovu restauraciu sme vyuzili len 2x na obed a na veceru, nevaria zle, ale drahsie a malokedy sme dojedli. Klasicka bulharska kuchyna.
Pláž:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
V bulharsku by boli vsetky plaze krasne, keby do nich fajciari nehadzali spaky ako nevychovani ludia. Klasicka bulharska plaz s jemnym tmavym pieskom, dost preplnene plaze. More super teple, casto velke vlny, pri brehu riasy, ale drzali sa iba pri brehu.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Nie
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Nie
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Nie
Pomer cena/celkové služby:veľmi zlý pomer
Vaše meno:Nespokojny
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?1x za rok
Prejsť na stránku hotela