02/33872835

kontakty Pon-Pia 9:00-17:00

september 2016 ~ Recenzia Paraiso Beach (3*)

Táto stránka je súčasťou starej verzie nášho webu. Niektoré odkazy a informácie už môžu byť zastaralé alebo neplatné. Aby sa Vám zobrazovali aktuálne ponuky a informácie, prejdite prosím na nové stránky:
Travel.Sk   
Titulná stránka, vyhľadávanie zájazdov
Titulok príspevku:september 2016
Váš vek:viac ako 60
Zloženie cestujúcich:pár
Termín pobytu:september 2016
Trvanie:týždeň/6-8 nocí
Dátum pridania:28.09.2016
Čím vyššie hodnotenie, tým je lepší dojem
Celkové hodnotenie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
Celkovo štandard typický pre Balkán.
Poloha:
starstarstarstarstarstar-blank
Pekné tiché prostredie ideálne na oddych.
Ubytovanie:
starstarstarstarstar-blankstar-blank
V novej časti hotela. Až na sprchovací kút, ktorý nemal žiadne tesnenie a voda vytekala voľno po kúpelni až k WC. Za celý pobyt tam po reklamácii u delegátky a na recepcii prikladali uteráky, ktoré vodu viedli ako-tak k odtoku. Problém bol ale vo viacerých izbách rovnaký - bez riešenia.
Služby:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Personál milý, ochotný. Kontakt v angličtine alebo ruštine bez problému. Ale tak mizernú delegátku sme ešte nezažili. Mladá Češka nám síce na prvej schôdzi ponúkla len 2 zájazdy-vraj je po sezóne. Jeden bol do Nesebaru, kam sme chceli ísť, čo nám aj sľúbila. Na druhej schôdzke tvrdila, že je všetko obsadené. Nakoniec sme sa dozvedeli, že zobrala dodatočne z hotela tých, ktorí sa pôvodne nehlásili a v autobuse boli ďalšie voľné miesta. Odporučila nám miestnu autobusovú dopravu - tá bola podstatne lacnejšia - lístok stál 5,- leva ale z Nesebaru išli späť iba 2 spoje za deň a riskovať, že nás nezoberú do autobusu, lebo iní cestujú aj ďalej do Varny - to sme nechceli. Nakoniec sme boli radi, že nám delegátka nevyhovela, lebo tí, čo tam z hotela boli vraveli, že chodili len po ochutnávkach vína a ružového oleja a na mesto veľa času nezostalo. Zájazd stál 25,- € za osobu bez obeda, hoci z iných hotelov v tom istom autobude mali v cene aj obed... Podobne to bolo aj pri druhom zájazde do Varny, do delfinária. Delegátku sme do konca pobytu už nevideli.
Šport a zábava:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Bolo už po sezóne takže v podstate tam bola iba jedna animátorka, ktorá sa občas venovala malým deťom predškolského veku cca 20 minút denne.
Stravovanie:
starstarstarstar-blankstar-blankstar-blank
Asi na Bulharsko vyhovujúce. Samozrejme sa all-inclusive nedá porovnávať napr. s Egyptom, Tureckom alebo Tunisom. Zákusky tri druhy celý pobyt, ale zato dobrá zmrzlina. Problém bol s prílohami - slabší výber. Príprava jedál vonku pri bare nebola práve hygienická. Ale kto chcel, mohol risknúť napr. polosurové "grilované" kuracie stehná. My sme to riskli iba raz.
Pláž:
starstarstar-blankstar-blankstar-blankstar-blank
Pláž celý čas nikto neupratoval a tak sa pomaly hromadili drobné odpadky. Ležadlá už boli dosť v žalostnom stave, ale kto hľadal, mohol si ešte nejaké nájsť. Plavčík si plnil vzorne úlohy a keď boli vysoké vlny, nekompromisne vyháňal ľudí z mora, dokonca raz jedného muža vyťahovali z vody... Dravené "schody" na pláž boli rozmlátené a bolo riskantné po nich chodiť, ale dal sa nájsť iný východ z pláže. Ležadlá neboli nalepené na sebe - to bolo fajn. Prvý deň sme si zobrali na recepcii osušky na pláž - boli samá diera, hrožné. Pri prvej výmene sme si už lepšie nechali celý pobyt, lebo sme nič nechceli riskovať. To by sa v hoteli, ktorý má pri vchode 4* nemalo stávať.
Odporúčali by ste hotel Vašim známym?Áno
Zodpovedá podľa Vás hotel popisu v katalógu CK?Áno
Zodpovedá podľa Vás kategória hotela?Áno
Pomer cena/celkové služby:primeraný
Vaše meno:milo
Ako často v priemere cestujete na zahraničné dovolenky?2x za rok
Prejsť na stránku hotela